23. maj 2019
Anne Linnet Band kan opleves i Ringsted lørdag. Foto: Per Christensen.
Anne Linnet Band kan opleves i Ringsted lørdag. Foto: Per Christensen.
Foto: Per Buurgaard Christensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: 10 højdepunkter, du skal opleve i weekenden

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

10 højdepunkter, du skal opleve i weekenden
Oplev - 09. november 2018 kl. 09:06
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Skal du finde årets nisse på et julemarked, med ud at finde naturens julepynt eller trænger du til at komme til koncert? Så er her nogle af weekendens højdepunkter fra kalenderen.

Årets julemarked på Kragerup Gods er i gang. Lørdag og søndag fra klokken 10-16 kan du finde mere end 100 stande på godset i Ruds Vedby. Der er entré til markedet.

Også på sydsjællandske Gavnø Slot er der julemarked i de gamle staldbygninger. Omkring 150 boder får julehumøret frem fredag til søndag klokken 10-17. Der er entré til markedet.

Lørdag formiddag er der folkemusik for unge og gamle på Stars i Vordingborg. Her spiller Phønix kl. 11.

Er du til jazz, så kan du være med til at fejre klarinettist og kapelmester Niels Kristian Abilds 80 års fødselsdag, når han giver koncert med sit band Kansas City Stompers i Pakhuset i Nykøbing SJælland. Det er lørdag kl. 15

Lørdag aften går Anne Linnet Band på scenen. Det sker i Ringsted Kongrescenter kl. 20.

I Køge er der lørdag aften kl. 20 koncert på Bygningen med Michael Learns to Rock, som i år kan fejre 30 år i popmusikkens tjeneste.

Søndag kl. 10-12 arrangerer Dansk Ornitologisk Forening en tur til Ravnstrup Sø ved Herlufmagle. Det er gratis at være med, og mødestedet er P-pladsen v. Ålehusvej 14a.

I Odsherred er der søndag kl. 10-13 familietur med Danmarks Naturfredningsforening. Her skal der samles kogler, grene, mos og lav, når jagten går på naturens julepynt. Mødested ved p-pladsen, lige ved Ellinge Lyngvej 44, overfor Trundholmvejen, 4573 Højby.

Søndag er der gakket juleshow fra Café Liva, som gæster Grønnegade Kaserne Kulturcenter i Næstved med »Andens Verdenskrig«. Det er søndag kl. 17, Søndag aften kan du møde den amerikanske soulsanger og broadway-sangerinde Morgan James. Hun kan opleves i Gimle i Roskilde søndag kl. 20.

Tip os

Ring på 88 42 03 08 eller skriv til:
oplev@sn.dk

Redaktionen

Ring på 88 42 03 08 eller skriv til:
oplev@sn.dk

Annoncer

Ring på 43 77 26 30 eller skriv til:
oplev.salg@sn.dk