4. december 2020
Stationsbygningen i Hørve står tom, men er for stor til alene at rumme byens selvbetjeningsbibliotek, lyder vurdering. Foto: Marianne Nielsen
Stationsbygningen i Hørve står tom, men er for stor til alene at rumme byens selvbetjeningsbibliotek, lyder vurdering. Foto: Marianne Nielsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: With: Stationsbygningen for stor til bibliotek

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

With: Stationsbygningen for stor til bibliotek
Odsherred - 15. oktober 2019 kl. 11:52
Af Marianne Nielsen

Selvom stationsbygningen står tom, så er det ikke dér, fremtiden ligger for selvbetjeningsbiblioteket. Det vurderer Søren With (S), der er med i den arbejdsgruppe, der er i gang med at undersøge mulige placeringer til Hørves bibliotek.

arrow Læs også: Nu tror de på det: Budgetmillion gav boost til biblioteks-flytning

- Hvis vi ikke havde et bibliotek, og vi ikke havde et medborgerhus og mange andre ting i forvejen, så kunne jeg godt se en mulighed i den bygning, men hvis jeg skal være realistisk, så har jeg svært ved at se så stor en bygning rumme et så forholdsvist lille tilbud. Så skal der være flere ting med i det, siger lokalpolitikeren, der meget gerne ser der kommer liv i bygningen.

- Men jeg har ikke lige ideen til, hvad det skal være. Men den er ikke afskrevet endnu og der er mange andre adresser i Hørve i spil, siger han videre.

Der bliver dog ikke tale om at kommunen køber en bygning for at på flyttet biblioteket fra det uegnede hus på Vallekildevej.

- Der er jo et politisk ønske om at vi ikke går ud og køber ejendomme og deponerer penge i vores regnskab, så der ligger jo en udfordring dér i forhold til, hvordan det her bliver realiseret, supplerer Søren With.

Styregruppen mødes igen den 18. november.

arrow Hvor skal biblioteket ligge? Hørve kaster igen ideer på bordet
24. september 2019 kl. 08:45 Opdateret: kl. 18:45
arrow Håndværker vil redde truet bibliotek
10. januar 2019 kl. 15:10 Opdateret: kl. 10:44
arrow Læste højt hele dagen for at bevare biblioteket
22. april 2018 kl. 06:09 Opdateret: kl. 15:09
Det er frivilligt og gratis for den enkelte, når Danmark - formentlig snart - begynder at vaccinere befolkningen mod covid-19. Vil du vælge at blive vaccineret?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk