16. juni 2019
Lige siden skolestrukturændringerne blev kendt, har en voksende gruppe af borgere i Hørve kæmpet for at få genetableret overbygningen på byens skole. Foto: Per Christensen
Lige siden skolestrukturændringerne blev kendt, har en voksende gruppe af borgere i Hørve kæmpet for at få genetableret overbygningen på byens skole. Foto: Per Christensen
Foto: Per Christensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: With: Fortsæt skolekampen, Hørve

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

With: Fortsæt skolekampen, Hørve
Odsherred - 16. januar 2019 kl. 16:03
Af Marianne Nielsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Selvom kampen for genetablering af overbygningen på Vallekilde-Hørve Skole synes endegyldigt tabt med forligspartiernes skolestrukturforslag, så opfordrer formand for børne- og uddannelsesudvalget, Søren With (S), at borgerne bruger den energi og kampgejst i arbejdet for at få flere børn i skolen.

arrow Læs også: Ønsker ikke de gamle skolenavne

- Selvom de skælder mig rigtig meget ud, så er jeg virkelig glad for den kampånd, der er kommet. Jeg har savnet, at nogen råber vagt i gevær og bringer sig på banen. Men det er der jo nogle forældre, der i den gad har gjort nu, siger han og håber, at der kan skabes et forum hvor samarbejde afløser skænderier, når skuffelsen har lagt sig.

Han peger på, at der skal gode og energiske kræfter ind i afdelingsrådet og skolebestyrelsen og at forældrene skal være aktiv i opbakningen af skolen.

- Vi har jo nogle forældre, som i den grad har kæmpet en kamp. Og de fortjener den største ros, for de har virkelig gjort det godt, men hvor har alle de andre været de sidste fire år. Det er en svær kamp, når man er nogle stykker. De skal have hjælp i afdelingsråd og skolebestyrelse, siger han.

Børne- og uddannelsesudvalget drøftede forligspartiernes strukturforslag tirsdag aften, og selvom det ikke var et enigt udvalg, så er forslaget nu indstillet til behandling i først økonomiudvalget og dernæst i byrådet i slutningen af januar.

arrow S og R: To skoler bliver helt selvstændige
14. januar 2019 kl. 12:59 Opdateret: kl. 10:40
arrow Dialog om politiske visioner for Hørve
03. januar 2019 kl. 11:59 Opdateret: kl. 10:11
arrow Skole: Vi vil ikke være single
07. december 2018 kl. 12:12 Opdateret: kl. 10:31

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk