12. april 2021
Med radio i bilerne, kommer deltagerne i Odsherred Kulturhistoriske Forenings nye tiltag rundt til skjulte og glemte steder i det sydlige Odsherred i corona-sikker stil. Privatfoto.
Med radio i bilerne, kommer deltagerne i Odsherred Kulturhistoriske Forenings nye tiltag rundt til skjulte og glemte steder i det sydlige Odsherred i corona-sikker stil. Privatfoto.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Viser vej til skjulte steder i kulturlandskabet via radioen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Viser vej til skjulte steder i kulturlandskabet via radioen
Odsherred - 07. marts 2021 kl. 12:31

Bilture med radioen stillet ind på kulturhistoriske oplevelser i Odsherred, er det, der venter deltagerne på sæsonens første guidede biltur med Odsherreds Kulturhistoriske Forening.

- Mit mål med turene er at vise folk nogle af de skjulte steder i Odsherred som rummer historier, som ikke mange kender til. Og i disse corona-tider skal der jo ske et eller andet, og derfor foregår det i biler, hvor folk bliver udstyret med hver deres radio, forklarer tur-leder Joan Almgren, forud for første biltur på lørdag, der går til området omkring Dragsholm Slot, Sanddobberne, Bjergesø og Vallekilde. Her kommer man forbi både Blodskoven og Tangmosen, der begge rummer myter og kulturhistoriske fortællinger.

I foråret gennemførte hun to lignende ture, hvor folk steg ud af bilerne, når der blev gjort holdt. Men denne gang må de blive i bilerne.

- Der kan være ni biler med på turen, og så er jeg ligeglad med, hvor mange der er i hver bil. Men de kan jo så vende tilbage til nedslagspunkterne en anden dag og gå turen og se sig nærmere omkring, siger Joan Almgren.

Foreningen, oplever en god tilgang af nye medlemmer, fortæller hun.

- Interessen for kulturhistorie er stor for tiden, og det mærker vi også. Det er ikke længere kun »det grå guld«, men faktisk flere yngre i 40-50 års alderen, der melder sig til, fortæller hun.

Lars Løkke starter nyt parti i midten af dansk politik. Kunne du finde på at stemme på hans parti ved næste folketingsvalg?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk