18. januar 2020
Odsherred Teater vil få en ny, arkitektonisk perle som blikfang, når teatergæsterne ankommer til p-pladsen på bagsiden. Foto: Stefan Andreasen
gallery icon

Se billedserie

Odsherred Teater vil få en ny, arkitektonisk perle som blikfang, når teatergæsterne ankommer til p-pladsen på bagsiden. Foto: Stefan Andreasen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Vinderprojekt for ny teater-sal vises frem på borgermøde

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Vinderprojekt for ny teater-sal vises frem på borgermøde
Odsherred - 10. januar 2019 kl. 14:39
Af Stefan Andreasen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Bedømmelses-udvalget i arkitektkonkurrencen for den nye teatersal til Odsherred Teater i i Nykøbing Sjælland har nu besluttet sig for vinderprojektet - i øjeblikket kører en såkaldt stand still-periode, og fredag den 18. januar kl. 11 præsenteres projektet på et offentligt borgermøde på teatret.

arrow Læs også: Det tog kun seks minutter: Lokalplaner sendt i høring med ekspresfart

De to københavnske arkitektfirmaer Christensen & Co Arkitekter og Friis & Moltke A/S dystede til sidst i finalen i konkurrencen om at tegne og projektere en ny teatersal og en ny arkitektur for teatrets gågade-facade, passagen og bagsiden.

- Det er to flotte projekter, der ligger utroligt tæt og alligevel er meget forskellige. Det er et enigt udvalg, der peger på vinder-projektet, siger kulturchef Eva Ormstrup, der ikke ønsker at oplyse vindernavnet før offentliggørelsen den 18. januar.

På borgermødet vil bedømmelseskomitéen og Bygningsfonden være repræsenteret for at fortælle om projektet ud fra fire store plancher.

Ud over 25 fonds-millioner - 10 mio. kr. fra Realdania og fra A.P. Møller og Hustru Chastine McKinney Møllers Fond til almene Formaal, samt fem mio. kr. fra Aage og Johanne Louis-Hansens Fond - råder Bygningsfonden over 10 mio. kr., som Odsherred Kommune har bidraget med til byggeriet.

arrow Rema vil udvide i Fårevejle
30. januar 2019 kl. 15:13 Opdateret: kl. 11:09
arrow En hemmelig teater-bygning med gylden drøm bag overfladen
23. januar 2019 kl. 09:29 Opdateret: kl. 09:24

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk