13. juli 2020
Beboerne i Stærgårdsparken og Stærgårdsvangen har følt sig utrygge de seneste par måneder, hvor de har oplevet en række indbrud. Foto: Marianne Nielsen
gallery icon

Se billedserie

Beboerne i Stærgårdsparken og Stærgårdsvangen har følt sig utrygge de seneste par måneder, hvor de har oplevet en række indbrud. Foto: Marianne Nielsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Villakvarter: Vi har været hårdt ramt af indbrud

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Villakvarter: Vi har været hårdt ramt af indbrud
Odsherred - 26. november 2019 kl. 21:49
Af Marianne Nielsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Et villakvarter i Asnæs har efteråret igennem været udsat for en række indbrud. Seks i alt, har lokalpolitiet noteret - heraf de fem i oktober og november.

I aftes havde grundejerforeningen Stærgårdsparken-Stærgårdsvangen inviteret til informationsmøde om forebyggelse af indbrud i Aksen i Asnæs, hvor områdebetjent Kirsten Degn Andersen gav gode råd til at undgå indbrud.

- Særligt i september og oktober, synes jeg vi har været hårdt ramt af indbrud. Der have ellers været roligt i flere år, men så kom altså igen, fortæller sekretær i grundejerforeningens bestyrelse, Kirsten Qvist til Nordvestnyt.

- Når man sådan kigger i avisens indbrudsnoter, så er Asnæs jo generelt plaget af indbrud, og her i vores udstykning har vi da følt os utrygge, selvom vi holder øje med mistænkelig adfærd og folk vi ikke kender, siger bestyrelsessekretæren videre.

Områdebetjent Kirsten Degn Andersen havde kigget lidt på indbruddene, registreret i døgnrapporterne, som Midt- og Vestsjællands Politi dagligt sender ud.

- Jeg vil næsten vædde med, at der er tale om den samme tyv i de tilfælde, der har været her i oktober og november, for det er det samme han er gået efter; smykker, kontanter og små designting, vurderede hun.

Veganerpartiet stiller krav om, at der skal indføres vegetar/vegansk mad i institutioner. Er det en god idé?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk