19. juli 2019
En række tidligere ansatte i virksomheden Syntes Engineering, der nu hedder T2O Egebjkerg A/S, planlægger et gruppesøgsmål mod virksomhedesn direktør.
En række tidligere ansatte i virksomheden Syntes Engineering, der nu hedder T2O Egebjkerg A/S, planlægger et gruppesøgsmål mod virksomhedesn direktør.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Vil stævne direktør for løn de aldrig fik

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Vil stævne direktør for løn de aldrig fik
Odsherred - 23. februar 2019 kl. 09:15
Af Martin Hoffmann Kønig
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

I 2016 skrev Odsherred Kommunes borgmester, Thomas Adelskov (S), et brev til »rette vedkommende,« hvor han gav udtryk for sin begejstring over virksomheden Syntes, der i dag hedder T2O Egebjerg A/S, og som driver en fabrik, hvor de vil omdanne brugte bildæk til olie.

arrow Læs også: Nu lover de at holde reglerne

Siden er begejstringen blegnet, og kommunen har udstedt et standsningspåbud til fabrikken på grund af lugtgener.

Og blandt en del af virksomhedens tidligere ansatte er der vrede.

Thomas Bak Nielsen har været ansat som konsulent, og arbejdede for virksomhedens direktør, Lars Boysen, men han så aldrig en krone i løn, og han er gået sammen med andre tidligere ansatte i et gruppesøgsmål mod direktøren.

Lars Egedal er tidligere COO for Lars Boysens selskab Syntes Engineering, der havde samme formål som det nuværende selskab. Men samarbejdet endte hurtigt i en konflikt med Lars Boysen og Lars Egedal stoppede i sommeren 2017.

Ifølge Lars Egedal modtog han aldrig betaling for det udførte arbejde, og det har fået ham til at deltage i et gruppesøgsmål mod Lars Boysen og hans selskaber.

Et gruppesøgsmål, der er kommet så langt, at de tidligere medarbejdere har fået udarbejdet et udkast til en stævning, hvor de kræver et anseeligt millionbeløb.

»Konsulentvirksomheden jeg var tilknyttet, har et krav på over èn million kroner i ubetalte honorarer, og en meget stor del heraf stammer fra min indsats. Jeg sad meget centralt placeret i organisationen, og selvom også jeg synes firmaets ide med at genanvende brugte bildæk lyder rigtig sympatisk, så tror jeg ikke på det længere. Men Lars Boysen er meget dygtig til at overtale folk, men jeg har samtidig desværre måttet sande, at mit arbejde tilsyneladende er svært at få honoreret,« siger han til dagbladet Nordvestnyt.

Nordvestnyt har adskillige gange tilbudt Lars Boysen at kommentere artiklen eller give sit syn på sagen, men det har han ikke ønsket.

arrow Formaning sendt til omstridt virksomhed
05. marts 2019 kl. 15:59 Opdateret: kl. 10:02
arrow Juleaftensdag med trusler og politi
02. marts 2019 kl. 07:57 Opdateret: kl. 15:05
arrow Tror på produktion trods ulovlig start
01. marts 2019 kl. 05:58 Opdateret: kl. 11:36

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk