3. juni 2020
Den lille, alternative musikfestival Nakkefestivalen i Rørvig  rammes nu også af myndighedernes forlængelse af forbuddet mod store forsamlinger og aflyser, oplyser presse-talsmand Simon Jaro Petersen.
Den lille, alternative musikfestival Nakkefestivalen i Rørvig rammes nu også af myndighedernes forlængelse af forbuddet mod store forsamlinger og aflyser, oplyser presse-talsmand Simon Jaro Petersen.
Foto: Peter Andersen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Vil ikke risikere smitte: Lille festival aflyser

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Vil ikke risikere smitte: Lille festival aflyser
Odsherred - 07. april 2020 kl. 18:28
Af Stefan Andreasen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Den lille, alternative musikfestival Nakkefestivalen i Rørvig 22.-26. juli rammes nu også af myndighedernes forlængelse af forbuddet mod store forsamlinger og aflyser, oplyser presse-talsmand Simon Jaro Petersen.

- Vi aflyser Nakkefestival i år, desværre. Vi håber, at de gæster, som har købt billetter, vil beholde dem og bruge dem til næste år, og ellers vil man kunne få dem refunderet, siger presse-talsmanden.

- Vi er rigtigt kede af, at festivalen må aflyses, vi havde glædet os til at holde Nakkefestival igen, men vi følger de anbefalinger, som kommer om corona-sikkerhed fra myndighederne. Man kunne måske åbne en mindre festival, men vi synes stadig, det er uforsvarligt. Vi vil gerne passe på hinanden, siger Simon Jaro Petersen.

- Vi kommer stærkt igen til næste år, og det glæder vi os til. Vi har været gode til at være forudseende omkring corona-krisen og har ventet med betaling til sidste øjeblik, så vi på den måde kan bevare festivalen, siger Simon Jaro Petersen.

Der er maksimum 2000 gæster på festivalpladsen pr. dag på Nakkefestivalen.

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk