25. marts 2019
Mogens Larsen bor i huset til venstre. Netto vil købe og nedrive huset til højre for at udvide. Nu inviterer Mogens  og Methea Larsen politikere på besøg i deres hjem på Grundtvigsvej, så de selv kan se, hvad en udvidelse vil betyde for ægteparret. Foto: Torben Andersen
Mogens Larsen bor i huset til venstre. Netto vil købe og nedrive huset til højre for at udvide. Nu inviterer Mogens og Methea Larsen politikere på besøg i deres hjem på Grundtvigsvej, så de selv kan se, hvad en udvidelse vil betyde for ægteparret. Foto: Torben Andersen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Vil have dialog om Netto

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Vil have dialog om Netto
Odsherred - 30. november 2018 kl. 07:02
Af Torben Andersen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

»Som nærmeste nabo og dermed også den mest berørte part til ovennævnte planer, vil vi forsøge at råbe højt om hjælp fra de ansvarlige politikere, idet vi føler os totalt rendt over ende og har svært ved at se fremtiden i møde. Vi vil derfor gerne inviterer de ansvarlige politikere til at besøg os her på Grundtvigsvej 11, så I ved selvsyn kan se hvad det er vi har i vente, såfremt byggeplanerne, stik mod enhver fornuft, skulle blive en realitet«.

Methea og Mogens Larsen er dybt frustrerede over Nettos planer om at udvide ud mod Grundtvigsvej i Nykøbing. Planer, som har fået ægteparret og fire andre lodsejere på Grundtvigsvej til at sende protesterende høringssvar til Odsherred Kommune. Miljø- og klimaudvalget har tidligere sagt ja til, at Netto kan få en nedrivningstilladelse, hvis virksomheden køber ejendommen på hjørnet af Grundtvigsvej og Madvigs Plads til udvidelse af butikken. I den fælles skrivelse anfører de utilfredse naboer blandt andet, at der blev udarbejdet en lokalplan, da Grundtvigskolen for nogle år siden blev udvidet med en ny afdeling. Det er ikke sket med Netto-udvidelsen.

Formanden for miljø-og klimaudvalget, Paw Pedersen (DF), erklærer sig parat til at tage imod Methea og Mogens Larsens invitation.

- Selvfølgelig vil vi tage imod en invitation til dialog om Netto-bygningen. Vi har fokus på arkitekturen og på trafiksikkerheden, og jeg har bedt Center for Miljø og Teknik om at tage en drøftelse med Nettos projektgruppe om disse forhold. Vi har ikke taget stilling til, om der skal udarbejdes en ny lokalplan, men det er en mulighed, siger Paw Pedersen.

Han bemærker endvidere, at det umiddelbart virker, som om den nye Netto-bygning bliver lavere end den hjørnebygning, virksomheden planlægger at rive ned.

- Den har blot en anden form og en anden farve - og ligger tættere på naboskel end den nuværende. Området er et center-område og er i kommuneplanen udlagt til den type formål som eksempelvis Netto, siger Paw Pedersen.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk