4. april 2020
Thomas Nicolaisen (R) var trådt til som vikar for borgmester Thomas Adelskov (S) ved torsdagens byrådsmøde. Foto: Helene Nielsen.
Thomas Nicolaisen (R) var trådt til som vikar for borgmester Thomas Adelskov (S) ved torsdagens byrådsmøde. Foto: Helene Nielsen.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Vikar i borgmesterstolen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Vikar i borgmesterstolen
Odsherred - 25. februar 2020 kl. 23:22
Af Helene Nielsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Der blev ringet med klokken til tiden på rådhuset i Højby, og det var de radikales tur til at vælge sangen, da Thomas Nicolaisen (R) tirsdag aften stod i spidsen for byrådsmødet, som vikar for Thomas Adelskov (S). Vikaren valgte »I Danmark er jeg født«.

- Det var spændende. Der er godt nok lidt mere plads oppe ved borgmesteren, end der hvor jeg normalt sidder, sagde Thomas Nicolaisen efter mødet.

En afstemning skabte lidt forvirring i byrådssalen, så Thomas Nicolaisen så sig nødsaget til at tage en time-out - en pause - i mødet, så der lige kunne komme helt styr på, hvordan afstemningen skulle foregå.

- Jeg valgte, at lade afstemningen gå om, så tingene bliver gjort rigtigt, fortalte Thomas Nicolaisen.

Hanne Pigonska (V) kunne oplyse, at det ikke er første gang, der har siddet en radikal borgmestervikar i Odsherreds byråd.

- Arne Mølgaard (R) var 1, viceborgmester fra 2006 til 2009. Han har bestemt også siddet i borgmesterstolen af og til, fortalte hun.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk