23. januar 2019
Big Fat Snake på Vig Festival tilbage i 2010 - her er det Anders Blichfeldt (th.) og Asger Steenholdt og i baggrunden Pete Repete. Foto: Rasmus Bagge Jensen
gallery icon

Se billedserie

Big Fat Snake på Vig Festival tilbage i 2010 - her er det Anders Blichfeldt (th.) og Asger Steenholdt og i baggrunden Pete Repete. Foto: Rasmus Bagge Jensen
Foto: Rasmus Bagge Jensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Vig Festival siger farvel til husorkester med koncert

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Vig Festival siger farvel til husorkester med koncert
Odsherred - 13. januar 2018 kl. 07:30
Af Stefan Andreasen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Vig Festivals husorkester gennem alle årene siden starten i 1996 - Big Fat Snake - annoncerede for nyligt, at bandet stopper med at turnere efter en stor afskedsturné i sommeren og efteråret 2018, og derfor har festivalen i al hast hyret bandet til at spille på sommerens festival, skriver dagbladet Nordvestnyt.

arrow Læs også: Big Fat afskeds-turné: De bedste sange udvælges fra hele perioden

- Da vi hørte, de stopper, var vi hurtige til at arbejde på en aftale, og den er nu faldet på plads. Bandet afbryder ferien lidt tidligere, så de kan komme på Vig Festival. Det er vi meget glade for - det er jo vores husorkeser, siger formand for Vig Festival, Ole Larsen.

- Jeg er rigtig glad for, at Vig Festival reagerede, da de fandt ud af, det er sidste chance for at høre os. Vi har en særlig historie sammen med Vig Festival. Vi har været en del af festivalens udvikling, fra en lille lokal festival til én af de største spillere på markedet. Det er imponerende, at det er lykkedes for dem, og vi er super-glade for, at vi kan spille dér en sidste gang, siger Anders Blichfeldt i et interview med dagbladet Nordvestnyt lørdag.

arrow Vig Festival 1996: Big Fat Snake rockede så el-tavlen futtede af
13. januar 2018 kl. 13:04 Opdateret: kl. 13:51

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk