5. juni 2020
Vig Festivals ledelse arbejder målrettet på at kunne bringe den gode festival-stemning til gæsterne til sommer.
gallery icon

Se billedserie

Vig Festivals ledelse arbejder målrettet på at kunne bringe den gode festival-stemning til gæsterne til sommer.
Foto: Per Christensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Vig Festival melder ud om årets festival

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Vig Festival melder ud om årets festival
Odsherred - 24. marts 2020 kl. 10:15
Af Stefan Andreasen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Trods corona-nedlukningen af det danske samfund arbejder Vig Festivals bestyrelse fortsat målrettet på at afholde sommerens 25 års jubilæums-festival 9.-11. juli, hvor der er udsolgt, og der er fuld gang i planlægning og forarbejde, oplyser bestyrelsesformand Ole Larsen.

- Vi arbejder på at lave festival, som vi har planlagt. Selvfølgelig gør vi det, og vi tror stadig på det.

- Vi følger selvfølgelig nøje med i de regler, som kommer fra vores myndigheder og fra regeringen, og de gælder foreløbigt frem til efter påske. Det er de regler, vi forholder os til lige nu, og det vi kan gøre. Så må vi se, hvad der videre sker. Vi har tænkt os at efterkomme alle de regler, der måtte komme, siger formanden.

- Lige nu bruger vi meget tid på at kontakte vores leverandører. Nogle af dem er udfordret i forhold til deres leverancer. Alt, hvad der produceres udenfor Danmarks grænser, kan der i princippet være problemer med at få leveret; lige fra sugerør og servietter til hjælper-t-shirts, siger formanden.

- Nogle af vores leverandører er lige nu også hårdt ramt, fordi der er lukket ned for hele oplevelses-industrien, så de ikke tjener penge - det kan være alt lige fra telte og toiletvogne til lydudstyr. Deres sæson er blevet væsentligt svækket, og kan de holde til det? siger Ole Larsen.

Festival-ledelsen holder sig også hele tiden opdateret gennem branche-organisationen Dansk Live.

- Selvom vi har lukket ned for fysiske møder, arbejder festivalen på højtryk på alle niveauer, og målet er at gennemføre festivalen. Vi arbejder blandt andet på at cleare af med leverandører og på at udvikle Hønsegården yderligere med den nye portvins-bar »Salon Ebbe« og med »Studie 54«, siger Ole Larsen.

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk