24. august 2019
Repræsentanterne for de sociale og kulturelle initiativer nåede hele vejen rundt om det store konferencebord på Vig Festivals kontor.
gallery icon

Se billedserie

Repræsentanterne for de sociale og kulturelle initiativer nåede hele vejen rundt om det store konferencebord på Vig Festivals kontor.
Foto: Jens Wollesen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Vig Festival deler 100.000 kr. ud: Her er modtagerne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Vig Festival deler 100.000 kr. ud: Her er modtagerne
Odsherred - 05. marts 2019 kl. 03:59
Af Stefan Andreasen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Udenfor var det regn og rusk; indenfor i Vig Festivals hovedkvarter fordelte festivalformand Ole Larsen mandag i løbet af en halv times tid en lun gave-regn på 100.000 kr. fra sidste sommers overskud til syv modtagere.

Repræsentanterne for de sociale og kulturelle initiativer fyldte godt op på kontoret, hvor de nåede hele vejen rundt om det store konferencebord.

- Det er en fornøjelse at kunne lege julemand for en dag, lød det muntert fra formand Ole Larsen i velkomsten til gavemodtagerne.

- Vi har modtaget mange gode ansøgninger, og ud af dem har vi fundet frem til nogle gode formål, som vi uddeler til, sagde Ole Larsen og kaldte repræsentanterne op til håndtryk og gavebevis.

Det største beløb på 30.000 kr. gik til Sorgrupper I Odsherred og et nyt initiativ med en sorggruppe for unge under 18 år. En synligt overrasket og glad formand Lene Sødring modtog gavebeviset.

- Det er jo helt fantastisk. Nu kan vi komme i gang med vores planer om en sorggruppe for unge under 18 år. Der er virkelig et stort behov. Pengene skal bruges til at få en psykolog koblet på. Vi havde ikke søgt om noget bestemt beløb, og så får vi 30.000 kr. Jeg er meget glad, sagde Lene Sødring.

Lilleborg - den private børnehave i Vig - får 15.000 kr. til et førstehjælps-kursus til børnene; Odsherred Folkedansere 3000 kr. til betaling af leje af lokaler og forsikring af dragter; og der er 10.000 kr. til Nr. Asmindrup Friskoles Støtteforening, der vil bruge pengene på Eyelearn, en kobling af digital og fysisk læring.

Asnæs Gymnastikforening får 15.000 kr. til en specialmåtte til acrobatic, og til Vig Sogns Menighedsråd er der 7000 kr. til socialt arbejde ved juletid.

Desuden har festivalen sendt 20.000 kr. til kræftindsamlingen Knæk Cancer.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk