25. september 2021
Til åbningskoncerten for "Mens Vig Venter" med Sømændene vil der være rig lejlighed til at lufte kaptajns-kasketter, matros-huer og lilla parykker.
gallery icon

Se billedserie

Til åbningskoncerten for "Mens Vig Venter" med Sømændene vil der være rig lejlighed til at lufte kaptajns-kasketter, matros-huer og lilla parykker.
Foto: Per Buurgaard Christensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Vig Festival afslører store navne til alternative festivaldage

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Vig Festival afslører store navne til alternative festivaldage
Opdateret 26. maj 2021 kl. 13:18
Odsherred - 25. maj 2021 kl. 17:38
Af Stefan Andreasen

Selvom Vig Festival 2021 er aflyst på grund af corona-restriktioner, skal der ske noget i Vig til sommer, og nu er bestyrelsen klar til at afsløre en del af programmet for de to alternative festivaldage 9.-10. juli, kaldet »Mens Vig Venter«.

To dage med henholdsvis tre og fire koncerter for et publikum på 2000, fordelt i indhegnede sektioner med 500 i hver.

De to hovednavne, dem der skal lukke festivaldagene og fastholde den gode festival-ånd fra Vig, er henholdsvis tv-2 og Alphabeat - to absolutte hit-bands i hver deres genre, det første med 40 år på bagen siden debut-albummet »Fantastiske Toyota«; det sidste brød igennem lydmuren i 2005 med »Fascination«.

Åbningen af »Mens Vig Venter« fredag den 9. juli er lagt i hænderne på de gode, gamle Vig Festival-kendinge Sømændene; spasmager-bandet der præcis ved, hvad der skal ske, når en sailor går i land.

Som bestyrelsesformand Lars Gjerlufsen har lovet, tilstræber arrangørerne festivalstemning, selvom den store festival er lagt ned af myndighederne.

Og til åbningskoncerten med Sømændene vil der være rig lejlighed til at vifte med kaptajns-kasketter og matros-huer.

Vig Festival afslører også pop-eksperten Christopher, som andet navn ud af fire lørdag den 10. juli.

Bestyrelsesformand Lars Gjerlufsen håber at kunne afsløre hele musikprogrammet i denne uge og starte billetsalg 1. juni.

- Vi har tilstræbt at få nogle af de navne med, som man kan møde på Vig Festival, og jeg er sikker på, at vi nok skal få bygget den rette festivalstemning op, mens vi venter på Vig Festival 2022, siger Lars Gjerlufsen.

Stemmer du til kommunalvalget i år?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk