27. februar 2020
Vig Festival offentliggør nu en stribe navne til sommerens festival - et miks af unge popstjerner, veteraner, kopi-rock og singer-songwriter. Foto: Per Christensen
gallery icon

Se billedserie

Vig Festival offentliggør nu en stribe navne til sommerens festival - et miks af unge popstjerner, veteraner, kopi-rock og singer-songwriter. Foto: Per Christensen
Foto: Per Christensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Vig Festival afslører flere navne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Vig Festival afslører flere navne
Odsherred - 25. januar 2020 kl. 18:43
Af Stefan Andreasen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Vig Festival offentliggør nu en stribe musik-navne til sommerens udsolgte festival - et miks af unge popstjerner, veteraner, kopi-rock og singer-songwriter.

Sidste år sang den finurligt krøllede entertainer Thomas Buttenschøn med på Chief 1-singlen »Alt er godt«, samme år som han selv udsendte albummet »Er Der Godt Vejr I Himlen?«, og Chief 1 medvirkede i »Toppen af Poppen«. På Vig Festival 2020 kan de opleves hver for sig til koncerter.

Chief 1 fik i 2015 lyst til igen at stå foran publikum, efter 28 år som hit-bagmand, og i de senere år har han blandt andet hittet med »Man Skal Dø Lidt (Før Man Finder Vej)« og »Sommernætter«.

En anden veteran er pop-ekspert og radio-DJ Jørgen de Mylius, der er tilbage på Vig Festival - klar til at vende plader.

I en hel anden ende af det musikalske spektrum befinder Volbeat-hyldestbandet Guitar Rebels sig. Volbeat er ét af de største publikums-ønsker på Vig Festival - med Guitar Rebels får publikum rock'n'roll, der er tæt på originalerne.

Til det unge publikum har festivalen Faustix, DJ og musikproducer der siden 2009 har udgivet singler i eget navn og produceret musik med blandt andre Diplo, og den dansk-zambianske sangerinde Kwamie Liv.

Danskerne fik for alvor øjnene op for unge Kwamie Liv, da hun fortolkede Kim Larsens »Pianomand« ved mindekoncerten på Rådhuspladsen i København og medvirkede i »Toppen af Poppen«, hvor hun sang cover-versioner af musik af Teitur, Medina, Anders Blichfeldt og Carl Emil.

Vig Festival har tidligere offentliggjort en stribe navne til festivalen 2020: Lukas Graham, Rasmus Seebach, Alphabeat, Malurt, Carpark North, rock-trubadurerne Johnny Madsen og Poul Krebs, Burhan G, Hardinger Band, tyske ItaloBrothers, indiepop-trioen Jung, Mads Langer og De Danske Hyrder.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk