23. maj 2019
Rapperen Lucy Love er aktuel som nydanser i »Vild med dans«. Hun er også med i dommerpanelet til »Vig Up Talentpris 2018«. PR-foto
gallery icon

Se billedserie

Rapperen Lucy Love er aktuel som nydanser i »Vild med dans«. Hun er også med i dommerpanelet til »Vig Up Talentpris 2018«. PR-foto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Vig Festival: Vild med dans-stjerne med i talent-jagt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Vig Festival: Vild med dans-stjerne med i talent-jagt
Odsherred - 30. oktober 2018 kl. 09:37
Af Stefan Andreasen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Rapper og multi-kunstner Lucy Love, der er aktuel på dansegulvet med sin dansepartner Michael Olesen i »Vild med dans«, er én af de fire dommere i juryen til Vig Festival og Den Rytmiske Højskoles talentdyst »Vig Up Talentpris 2018«.

33 bands og solister har ansøgt om at deltage i konkurrencen. Først har Den Rytmiske Højskoles music management-linje indsnævret feltet, og derefter har dommer-juryen udpeget og nomineret de fire navne til finalen, der finder sted fredag den 2. november på Den Rytmiske Højskole ved Vig.

De fire er singer-songwriter Sebastian Mouritsen, der får hjælp af sangerinden Viktoria Semenova, indie-rock-gruppen Kindsight, hiphop-gruppen SlikSaduk og Malou Zing, som arbejder med storytelling i et film-musisk univers.

Udover Lucy Love rummer dommerjuryen Mai Young Øvlisen, Copenhagen Distortion, Thomas Dusinius Kronevald, Vig Festival, og Jakob Eilsø fra bandet The White Album.

- Lucy Love har været med til udvælgelsen af de fire finalister til på fredag, men hun kan ikke være med på selve finale-aftenen på grund af »Vild med dans«, siger Mallou Linde fra Den Rytmiske Højskoles music management-linje.

I finalen spiller de fire udvalgte 20-minutters koncerter, og dommerne bedømmer dem på deres live-optrædener.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk