25. oktober 2021
Lukas Graham Forchhammer, frontmand i Lukas Graham, glæder sig til at komme tilbage til Vig Festival og skabe en familiefest-følelse. Foto: Bjørn Armbjørn
Lukas Graham Forchhammer, frontmand i Lukas Graham, glæder sig til at komme tilbage til Vig Festival og skabe en familiefest-følelse. Foto: Bjørn Armbjørn
Foto: Bjørn Armbjørn
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Vig Festival: Rødglødende interesse for pop-stjerne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Vig Festival: Rødglødende interesse for pop-stjerne
Opdateret 08. oktober 2019 kl. 15:14
Odsherred - 08. oktober 2019 kl. 07:45
Af Stefan Andreasen

Vig Festivals afsløring af Lukas Graham på programmet i 2020 har gjort kommentar-sporet på festivalens facebook-side rødglødende af glæde.

arrow Læs også: Festival åbner billetsalget fire uger tidligere

- Det er helt vildt. Vi har aldrig oplevet noget lignende, og vi glæder os til at sætte billetsalget i gang. Det kommer helt sikkert til at påvirke billetsalget kraftigt, siger formand Ole Larsen.

Lukas Graham Forchhammer, frontmand i bandet Lukas Graham, Danmarks for tiden største, internationale popnavn, glæder sig til at vende tilbage til Vig Festival, som bandet besøgte i 2012 og i 2015.

I en video på Vig Festivals facebook-side - med kæmpe-hittet »Love Someone« som underlægning - fortæller Lukas Graham Forchhammer om sine tidligere Vig Festival-oplevelser.

Lukas Graham-koncerten på Vig Festival i juli 2012, på teltscenen Hønsehuset, var én af de sidste koncerter, faderen Eugene Graham kom til at opleve med bandet, inden han døde i september 2012 af hjertestop, kun 61 år. Sorgen over faderens død er kernen i sangen »You're Not There« og i verdenshittet »7 Years« - begge fra albummet »Lukas Graham (Blue Album)«.

- Jeg husker simpelthen stemningen fra vores første Vig-koncert i 2012 - én af min fars sidste koncerter med bandet. Min mormor og min mor var der også. Det var en virkelig smuk familiefest-følelse, og jeg håber, når vi kommer tilbage til Vig, at vi kan gøre lige præcis det én gang til, siger Lukas Graham Forchhammer i sin video-hilsen til Vig Festivals kommende gæster.

arrow Lukas Graham med et særligt løfte til Vig Festival
07. oktober 2019 kl. 14:26 Opdateret: kl. 14:32
arrow Vig Festival afslører kæmpe-navn
07. oktober 2019 kl. 00:21 Opdateret: kl. 15:31
arrow Vig Festival: Fest for de frivillige
05. oktober 2019 kl. 20:07 Opdateret: kl. 20:07
Synes du, der skal lægges klima-afgifter på flyrejser?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk