2. juni 2020
Lukas Graham Forchhammer, frontmand i Lukas Graham, glæder sig til at komme tilbage til Vig Festival og skabe en familiefest-følelse. Foto: Bjørn Armbjørn
Lukas Graham Forchhammer, frontmand i Lukas Graham, glæder sig til at komme tilbage til Vig Festival og skabe en familiefest-følelse. Foto: Bjørn Armbjørn
Foto: Bjørn Armbjørn
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Vig Festival: Rødglødende interesse for pop-stjerne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Vig Festival: Rødglødende interesse for pop-stjerne
Opdateret 08. oktober 2019 kl. 15:14
Odsherred - 08. oktober 2019 kl. 07:45
Af Stefan Andreasen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Vig Festivals afsløring af Lukas Graham på programmet i 2020 har gjort kommentar-sporet på festivalens facebook-side rødglødende af glæde.

arrow Læs også: Festival åbner billetsalget fire uger tidligere

- Det er helt vildt. Vi har aldrig oplevet noget lignende, og vi glæder os til at sætte billetsalget i gang. Det kommer helt sikkert til at påvirke billetsalget kraftigt, siger formand Ole Larsen.

Lukas Graham Forchhammer, frontmand i bandet Lukas Graham, Danmarks for tiden største, internationale popnavn, glæder sig til at vende tilbage til Vig Festival, som bandet besøgte i 2012 og i 2015.

I en video på Vig Festivals facebook-side - med kæmpe-hittet »Love Someone« som underlægning - fortæller Lukas Graham Forchhammer om sine tidligere Vig Festival-oplevelser.

Lukas Graham-koncerten på Vig Festival i juli 2012, på teltscenen Hønsehuset, var én af de sidste koncerter, faderen Eugene Graham kom til at opleve med bandet, inden han døde i september 2012 af hjertestop, kun 61 år. Sorgen over faderens død er kernen i sangen »You're Not There« og i verdenshittet »7 Years« - begge fra albummet »Lukas Graham (Blue Album)«.

- Jeg husker simpelthen stemningen fra vores første Vig-koncert i 2012 - én af min fars sidste koncerter med bandet. Min mormor og min mor var der også. Det var en virkelig smuk familiefest-følelse, og jeg håber, når vi kommer tilbage til Vig, at vi kan gøre lige præcis det én gang til, siger Lukas Graham Forchhammer i sin video-hilsen til Vig Festivals kommende gæster.

arrow Lukas Graham med et særligt løfte til Vig Festival
07. oktober 2019 kl. 14:26 Opdateret: kl. 14:32
arrow Vig Festival afslører kæmpe-navn
07. oktober 2019 kl. 00:21 Opdateret: kl. 15:31
arrow Vig Festival: Fest for de frivillige
05. oktober 2019 kl. 20:07 Opdateret: kl. 20:07
Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk