2. december 2020
Vig Bio har været lukket ned i ti uger, men er i klar til at byde publikum velkommen med popcorn og håndsprit så snart der foreligger retningslinjer for biografer fra sundhedsmyndighederne. Foto: Helene Nielsen
Vig Bio har været lukket ned i ti uger, men er i klar til at byde publikum velkommen med popcorn og håndsprit så snart der foreligger retningslinjer for biografer fra sundhedsmyndighederne. Foto: Helene Nielsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Vig Bio åbner ikke endnu

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Vig Bio åbner ikke endnu
Odsherred - 21. maj 2020 kl. 18:27
Af Helene Nielsen

- Alt er afsprittet og klar til at tage imod publikum, men før vi har nogle klare retningslinjer for, hvad vi må og kan, kan vi ikke åbne biografen, siger biografformand for Vig Bio Jane Lykke til dagbladet Nordvestnyt.

Ingen retningslinjer

Biograferne fik ellers lov til at lukke op med øjeblikkelig virkning, efter at partier i folketinget onsdag aften blev enige om en udvidelse af fase 2. Men så længe retningslinjer for biografer i en coronatid ikke er på plads, bliver der ikke vist film.

- Men det er en glædens dag for biograferne og for Vig Bio. Vi er ved at se på, hvilke film vi har mulighed for at vise for publikum, så snart retningslinjerne er på plads. Som en frivillig drevet biograf har vi ikke haft lønudgifter, men vi glæder os til at tjene penge igen og få publikum i biografen, siger Jane Lykke.

Mangel på premierefilm

Der er ikke mange premierefilm, at tage af, fordi filmverdenen har været lukket ned af coronakrisen.

- Det er jo ikke kun i Vig eller Valby. Det er også i Hollywood, der har været lukket ned. Men vi skal nok finde nogle gode film, til vores biografgængere. Og, nej, det bliver ikke Olsen Banden, eller andre meget gamle film, lover Jane Lykke.

Hun råder biografgæster til at holde øje med Vig Bios hjemmeside og øvrige medier med hensyn til, hvornår der kan lukkes op for biografgæsterne.

Det er frivilligt og gratis for den enkelte, når Danmark - formentlig snart - begynder at vaccinere befolkningen mod covid-19. Vil du vælge at blive vaccineret?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk