15. december 2018
Fritidsborgers nytårskur bød først på stort morgenmads-buffet og efterfølgende var der kransekage og nytårs-skål i boblende vin:
gallery icon

Se billedserie

Fritidsborgers nytårskur bød først på stort morgenmads-buffet og efterfølgende var der kransekage og nytårs-skål i boblende vin:
Foto: Peter Andersen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Video og billedserie: Nytårskur med royal klang-bund

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Video og billedserie: Nytårskur med royal klang-bund
Odsherred - 07. januar 2018 kl. 14:14
Af Stefan Andreasen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Klokken præcis 10 søndag blev dørene slået op til Fritidsborgers tradition, den muntre nytårskur i Kulturhus Aksen i Asnæs.

Og de mange forsamlede blev ledt indenfor og håndtrykket af formand Allan Haslund i takt til Bizets højstemte toner i »Toreadorernes march« og Johann Strauss' »Radetzky March«, skrevet til feltmarskal Josef Wenzel Radetzky von Radetz.

Jo, der var traditionen tro godt med swung og satirisk svirp over Fritidsborgers nytårskur, hvor de smokingklædte bestyrelsesmedlemmer tog imod og ledte kur-gæsterne på plads.

For - hvorfor er det kun magt-eliten, der skal til fornem nytårskur. Nu er det os, der skal have en »Daisy-tur«, som det hedder i Fritidsborgers kur-hymne, sunget på en uhæmmet tilretning af førnævnte »Radetzky March«.

Det er 11. gang den alternativt organiserede fødselshjælper-forening holder nytårskur, og traditionen tro var der overrækkelse af rosetter - den muntre dyrskue-slags i tricolore-farver - til »Fritidsborgere af første grad«.

Sognepræst Karin Bundgaard Nielsen blev hædret for sit særlige engagement i Høstmarkedets andakt og Kim Jørgensen for sit arbejde med markedets telt-opsætning.

Der var også hæder til foreningens revisor gennem ti år, Inger Frimann, og til bestyrelsesmedlem Leila Simonsen.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk