15. december 2017
I 80 år har gymnaster sat hinanden stævne ved Høve Strand. I år i sol og ingen regn, så paraplyerne blev som rekvisit og skygge. Foto: Mie Neel
gallery icon

Se billedserie

I 80 år har gymnaster sat hinanden stævne ved Høve Strand. I år i sol og ingen regn, så paraplyerne blev som rekvisit og skygge. Foto: Mie Neel
Foto: Mie Neel
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Video og billeder: Høvestævne for 80. gang

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Video og billeder: Høvestævne for 80. gang
Opdateret 19. juni 2017 kl. 07:37
Odsherred - 17. juni 2017 kl. 22:12
Af Marianne Nielsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

1500 gymnaster fra både Vestsjælland og hovedstadsområdet satte lørdag et solrigt punktum for sæsonen og indtog for 80. gang »Den røde plads« ved lejrskolen Høve Strand. I år alene med gymnastik for første gang.

arrow Læs også: 1.500 er klar til Høve-stævne

- I 1937 startede det med gymnastik og skydning - så man må sige, at vi er tilbage til det oprindelige udgangspunkt. Nu må der ikke skydes på pladsen, så der er jo en grund til at skydning ikke er en del af stævnet, forklarer Linda Bach Larsen, idrætskonsulent i DGI Midt- og Vestsjælland.

Med sol fra en skyfri himmel fik samaritterne nok at gøre med at sørge for vand til gymnasterne og isposer til deres fødder. Asfalten på den noget slidte plads blev så varm, at det gik hårdt ud over fodsålerne, fortalte teamlederen Jan Jeppesen.

38 hold var tilmeldt det udsolgte Høvestævne, og flere af holdene brugte opvisningen som en form for generalprøve inden DGIs Landsstævne i Aalborg den 29. juni.

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk