18. juni 2019
Unge Jacob Dinesen fra Tønder tryllebandt et stort publikum på Vig Festival.
gallery icon

Se billedserie

Unge Jacob Dinesen fra Tønder tryllebandt et stort publikum på Vig Festival.
Foto: Peter Andersen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Video og billeder: Et meget lille telt til en stor, ung stjerne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Video og billeder: Et meget lille telt til en stor, ung stjerne
Odsherred - 07. juli 2017 kl. 18:46
Af Stefan Andreasen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Det kunne umiddelbart virke som en fejlplacering af stjerneskuddet Jacob Dinesen, da arrangørerne af Vig Festival havde klemt ham og bandet ind på den lillebitte scene i det lille Heartbeat-telt fredag.

arrow Læs også: Billeder: Ung rockkomet tiltrak stort publikum i Byparken

Men takket være det herlige sommervejr kunne publikum sidde udenfor på skrænterne og se ind i den lille kukkasse eller følge med på de velfungerende video-transmissioner på storskærm, så koncerten med country-folk-kometen fungerede optimalt, selvom folk sad og stod tæt stuvet sammen. Jacob Dinesen sælger virkelig billetter for tiden, og tusindvis var kommet for at høre ham. Der var på én gang intim-koncert i Heartbeat-teltet og storkoncert -stemning.

Vokalt sammenlignes Jacob Dinesen - med sin myndige bas - med koryfæer som Johnny Cash, Leonard Cohen og Bruce Springsteen, og musikalsk er han heller ikke bleg for at lade sig inspirere af legenderne.

Det sydede og kogte af effektiv country- og folk-rock i teltet, blandt andet i numrene »Take Me To The River«, men stærkest stod Dinesen og hans velspillende band i de smukke, melankolske country-ballader som »Please Forgive Me« og »Count the ways« i bedste Cash-stil - der manglede bare kor-pigerne.

Dinesen ligner ved første øjekast en sanger i et boyband men har en røst som en garvet rocksanger, og han tryllebandt de mange publikummer, der sang med på alle sangene.

Tønder-knægten har stadig en ydmyg fremtoning, og det kom tydeligvis bag på ham, da der blev kastet en g-streng op på scenen til ham. Den blev straks »monteret« på guitaren.

arrow Billeder: Wafande fyldte Byparken
05. juli 2017 kl. 08:44 Opdateret: kl. 08:44

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk