19. januar 2019
- Kan I lave hjuldamper med hænderne, spurgte Sussi det solvarme publikum.
gallery icon

Se billedserie

- Kan I lave hjuldamper med hænderne, spurgte Sussi det solvarme publikum.
Foto: Peter Andersen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Video: Sussi & Leo vandt over sommervarmen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Video: Sussi & Leo vandt over sommervarmen
Opdateret 25. maj 2018 kl. 18:59
Odsherred - 25. maj 2018 kl. 18:13
Af Helene MacCormac
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Der spredte sig en smule forvirring på parkeringspladsen ved Asnæs Centret fredag eftermiddag, hvor der var annonceret koncert med Sussi & Leo Trio klokken 15.

- Hvor skal de spille henne? Her er jo ingen scene, lød det bekymret fra en dame, som ellers stod klar med sin ­iPhone til selfies.

Klokken præcis 10 minutter i 15 trillede en lille ladvogn fra Dansk Retur System og Brasil Kaffe Import ind på parkeringspladsen. På et øjeblik var der foldet en scene med trommesæt, guitar og mikrofoner ud. På slaget 15 gik Sussi & Leo og deres nye trommeslager Thomas Ehrenreich på med det første nummer.

Man kan vælge at elske eller hade de glade musikere. En og anden musikanmelder ville nok have fået Leos vokal eller Sussis guitarsoloer galt i halsen. Men på parkeringspladsen ved Asnæs Centret stod der et pænt stykke over 100 mennesker, som havde trodset sommervarmen og muligheden for at blive hjemme i skyggen - og med stor begejstring sang og dansede med til de klassiske rock- og popnumre, som Sussi og Leo med årene har gjort til næsten deres egne - på både dansk og udenlandsk.

Sussi & Leo sluttede af med deres kendingsnummer, Smoke on the water. Sussi fik givet en ekstra lang guitarsolo. På slaget 15.45 var det slut. Blokvognen kørte videre. Næste stop: Kalundborg.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk