23. september 2020
Vestsjællands Brandvæsen var i nat til stede på en adresse i Sjællands Odde, hvor der blandt andet var opstået brand i to køretøjer. Foto: presse-fotos.dk
gallery icon

Se billedserie

Vestsjællands Brandvæsen var i nat til stede på en adresse i Sjællands Odde, hvor der blandt andet var opstået brand i to køretøjer. Foto: presse-fotos.dk
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Video: Brand i flere køretøjer

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Video: Brand i flere køretøjer
Odsherred - 13. september 2020 kl. 09:40
Af Anna Egeris Karstoft
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Natten til søndag blev Vestsjællands Brandvæsen kaldt ud til Rothesvej i Sjællands Odde, hvor der var opstået brand i en campingvogn, en bil og et skur.

Brandvæsenet oplyser, at der var risiko for, at flammerne ville sprede sig til et hus på grunden, men at det var lykkedes Lumsås Brandstation, med assistance fra en tankvogn fra Nykøbing Sjælland, at få slukket flammerne.

Ifølge Midt- og Vestsjællands Politi var det en nabo, der slog alarm om branden omkring kl. 1.00. To timer senere var branden blevet slukket.

Politiet har ikke oplysninger om, hvorvidt der var nogen hjemme på adressen og kender endnu ikke til årsagen for branden, men kan søndag morgen fortælle, at en bil, noget af en campingvogn og et skur var brændt ned.

Se video af Presse-fotos.dk
Har debatten om sexisme taget overhånd?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk