17. december 2018
Fotograf Lars Wahl, havnen i Nykøbing, har været med til at grundlægge Kunstner-netværket i Odsherred.
gallery icon

Se billedserie

Fotograf Lars Wahl, havnen i Nykøbing, har været med til at grundlægge Kunstner-netværket i Odsherred.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Vibehus som base for nyt kunstner-netværk

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Vibehus som base for nyt kunstner-netværk
Odsherred - 13. april 2018 kl. 21:04
Af Stefan Andreasen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Det kommunalt ejede Vibehus i Annebergparken ved Nykøbing Sjælland skal bruges som samlingssted for et nyt netværk af professionelle kunstnere i Odsherred - forfattere, fotografer, arkitekter, designere, kunsthåndværkere, dansere, musikere og andre kunstneriske faggrupper.

Senest har Vibehus været brugt til aktivitetshus i forbindelse med flygtningecenter for uledsagede flygtningebørn.

Kunstner-netværket i Odsherred har fået lov til at bruge Vibehus frem til slutningen af oktober. Kultur- og folkeoplysningsudvalget har netop givet 30.000 kr. til et netværkets fælles-projekt - et kunst-eksperiment - i bygningen. Det vides endnu ikke, hvordan kunst-eksperimentet udformes, og hvem der skal deltage.

Kunstner-netværket i Odsherred havde søgt om 50.000 kr. til inspirerende oplægsholdere til månedlige netværks-møder i Vibehus, 50.000 kr. til det nævnte kunst-eksperiment og 30.000 kr. til synliggørelse. I alt 130.000 kr.

- Vi ved i realiteten ikke ret meget om det, men vi vil alligevel gerne give 30.000 kr. til at starte det her op. Vi vil gerne se, hvad de kan gøre sammen.

- Det er jo dygtige, professionelle kunstnere, som nu vil gøre noget sammen, blande fotos, musik, billedkunst, dans og meget mere, siger Gitte Hededam (S), formand for kultur- og folkeoplysningsudvalget, til dagbladet Nordvestnyt.

Kunstner-netværket er dannet på initiativ af blandt andre fotograf Lars Wahl, Nykøbing. 70 kunstnere er nu tilknyttet netværket.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk