2. juli 2020
Helge Fredslund er svært begejstret for det nyligt afholdte møde i Miljø- og klimaudvalget, hvor Venstre fik sine mærkesager igennem.
Helge Fredslund er svært begejstret for det nyligt afholdte møde i Miljø- og klimaudvalget, hvor Venstre fik sine mærkesager igennem.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Venstre jubler over asfalt beslutning

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Venstre jubler over asfalt beslutning
Odsherred - 30. juni 2020 kl. 16:43
Af Martin Hoffmann Kønig
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

En politisk sejr til Venstre. Sådan beskriver Venstres byrådsmedlem i Odsherred Kommune, Helge Fredslund, det ekstraordinære møde, der tirsdag eftermiddag har været holdt i kommunens miljø- og klimaudvalg, hvor det eneste punkt var prioritering af ekstra asfaltering og der var afsat otte millioner kroner til at forbedre veje, cykelstier og kommnale pladser.

arrow Læs også: Møde om Høve Stræde i eftermiddag

»Et enigt udvalg prioriterede at den udskældte strækning på Høve Stræde med OB belægning, skal udbedres med almindelig asfalt. Dernæst prioriteres at Vesterlyngvej og Lyngvejen skal være fri for sten, og pullerterne skal så vidt muligt fjernes. Og så skal cykelstierne også sikres i prioriteringen.Som en ny prioritet blev indsat p-pladsen ved Fårevejle Boldklub, som i mange år nok har været kommunens dårligste plads. Det har været en god dag, hvor Venstres mærkesager til fulde blev tilgodeset,« siger han.

arrow Mange småsten på Høve Stræde
19. juni 2020 kl. 10:30 Opdateret: kl. 13:37
Har du ændret dine indkøbsvaner i forbindelse med coronakrisen?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk