13. juli 2020
Janne Ploug havde i 28 år »Blomsterkurven« i Vig, og har nydt de mange eksotiske træer og blomster under det ufrivillige corona-eksil på øen Poros. Privatfoto.
gallery icon

Se billedserie

Janne Ploug havde i 28 år »Blomsterkurven« i Vig, og har nydt de mange eksotiske træer og blomster under det ufrivillige corona-eksil på øen Poros. Privatfoto.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Vender hjem fra corona-eksil på græsk ø

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Vender hjem fra corona-eksil på græsk ø
Odsherred - 06. juni 2020 kl. 08:57
Af Helene Nielsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Janne og Hans-Ole Ploug fra Vig har igennem flere måneder været strandet på den græske ø Poros, som de ikke har kunnet forlade på grund af corona. Nu ser det dog ud til, at parret så småt kan begynde at pakke kufferterne, og vende hjem til Danmark. Ægteparret har lidt nogen nød i et lejet hus i det solrige Grækenland, men har alligevel savnet Danmark.

- Jeg bliver endnu mere tosset i hovedet over uvisheden om hvornår vi kommer hjem. Vi havde billetter til den 10. juni, men de blev aflyst fredag eftermiddag. Derfor har vi nu bedt SAS om en sikker dato, og ham som jeg talte med fortalte mig, at den 20. juni skulle være sikker, skriver Hans-Ole Ploug i en besked til Nordvestnyt.

Hvis de kommer flyveren, lander de i Danmark lige nøjagtig 4 måneder efter de rejste fra Danmark på hvad der skulle have været en almindelig ferie.

- Så det bliver spændende at se, om billet nummer 8 kommer til at passe, skriver han.

Ægteparret er kommet fast på øen Poros i mere end 20 år. Derfor har de også haft et trofast netværk af græske venner, som har støttet dem under det udvidede ophold.

- I går kom en af dem ned frisk plukket oregano, og lidt senere kom en anden med frisk lavet oliven, fortæller Hans-Ole Ploug.

Øen har været lukket for næsten alt trafik til fastlandet, og der har været mange restriktioner og udgangsforbud, mere end i Danmark, så ægteparret har følt sig trygge på Poros.

- Vores største problem er vores lille trofaste hund, som altid passerer godt på os, Den savner vi meget, og den savner os. Så vi glæder os til at se den, skriver Hans-Ole Ploug.

Sommerpakken giver 50% rabat på entré til mange oplevelser som f.eks. museer. Benytter du dig af de gode tilbud ?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk