22. juni 2021
En 41-årig mand er ved retten i Holbæk onsdag blevet varetægtsfængslet frem til den 1. juni sigtet for voldtægt og seksuelle krænkelser mod to mindreårige piger. Foto: Mie Neel.
En 41-årig mand er ved retten i Holbæk onsdag blevet varetægtsfængslet frem til den 1. juni sigtet for voldtægt og seksuelle krænkelser mod to mindreårige piger. Foto: Mie Neel.
Foto: Mie Neel
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Varetægtsfængslet for voldtægt af 8-årig

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Varetægtsfængslet for voldtægt af 8-årig
Opdateret 12. maj 2021 kl. 18:52
Odsherred - 12. maj 2021 kl. 14:44
Af Helene Nielsen/Ritzau

En 41-årig mand blev onsdag formiddag ved retten i Holbæk varetægtsfængslet i surrogat frem til den 1. juni, sigtet for voldtægt af en 8-årig pige og for seksuelle krænkelser mod en pige over en længere periode fra pigen var tre og senere fire år.

Grundlovsforhøret blev holdt for lukkede døre. Anklager i sagen Annette Ahm oplyser til Nordvestnyt, at de to forhold skulle have fundet sted på adresser i det nordlige Odsherred.

Voldtægten af den 8-årige i oktober 2020 og krænkelserne af den 3-4 årige pige i en periode fra april 2019 til sommeren 2020.

Den 41-årige blev anholdt tirsdag, hvor han også blev fundet i besiddelse af børneporno. Manden nægter sig skyldig i alle forhold.

Men en dommer ved Retten i Holbæk har altså vurderet, at mistanken mod den 41-årige er tilstrækkeligt underbygget til, at manden kan varetægtsfængsles.

- Han er på grund af sine personlige forhold blevet varetægtsfængslet i surrogat, fortæller Annette Ahm.

Hun kan ikke uddybe dette, da onsdagens retsmøde blev holdt for lukkede døre.

Grundet de lukkede døre må Annette Ahm heller ikke oplyse, hvilken relation manden har haft til pigerne.

Hun oplyser dog til Ritzaus Bureau, at det fremgår af sigtelsen - som blev læst op i en åben del af retsmødet - at der ikke er tale om mandens børn eller stedbørn.

Afdelinger på sygehuse i hele landet er nu ramt af strejke, fordi to tredjedele af sygeplejerskerne stemte nej til det nye forslag til overenskomst. Forstå du deres løn-utilfredshed?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk