20. oktober 2021
I weekenden blev en 80-årig mand, fra Odsherred, èn million kroner rigere, da han vandt i Danske Spils millionærgaranti.
I weekenden blev en 80-årig mand, fra Odsherred, èn million kroner rigere, da han vandt i Danske Spils millionærgaranti.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Vandt millionen: - Så er der råd til ekstra kæmpe store julegaver

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Vandt millionen: - Så er der råd til ekstra kæmpe store julegaver
Odsherred - 28. september 2021 kl. 11:47
Af Martin Hoffmann Kønig

I weekenden blev en 80-årig mand, fra Odsherred, èn million kroner rigere, da han vandt i Danske Spils millionærgaranti.

Ifølge Danske Spil, der har talt med manden, som ønsker at være anonym, fik han beskeden i en mail søndag morgen, og han fortalte, at gevinsten lukkede munden på konen.

- Min kone sad og snakkede uafbrudt, og jeg blev nødt til at bede hende om at holde op, så jeg lige kunne koncentrere mig om at tjekke den mail, jeg havde fået fra Danske Spil, siger manden til Danske Spil, da de kontakter ham tirsdag morgen.

I mailen stod der: »Tillykke, du har vundet,« men det udløste ikke meget andet end en beskeden forventning om at modtage 60 kr. , men nullerne var nogle flere end forventet, og det fik hans kone til at tie.

- Hun blev meget stille et øjeblik. Og så sagde hun: »Det passer ikke,« fortæller han.

Tirsdag morgen tikkede pengene ind på mandens konto, og først da troede konen på at gevinsten var rigtig, og så gik der ellers gang i planlægningen.

- De penge kommer til at forsøde tilværelsen i resten af vores liv. Noget af det første, min kone sagde, var, at vores børnebørn skal have nogle kæmpestore julegaver i år, siger han.

Derudover er planen, at ægteparret skal have en ny bil og der skal sættes gang i en række forbedringer på huset.

- Der skal laves en masse småting på huset, og det er jo ikke noget problem længere. Nu behøver jeg ikke længere overtrække vores bankkonto for at få lavet de ting. Nu kan vi bare gå i gang, lyder det fra den heldige vinder.

Til gengæld bliver der ikke tale om, at fortælle vidt og bredt om gevinsten.

- Nej, det skal holdes hemmeligt. Men det kan selvfølgelig være at min kone kommer til at fortælle det på et tidspunkt, og så er det ok, siger han.

Synes du, der skal lægges klima-afgifter på flyrejser?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk