25. august 2019
Effektivt pandekage-team med blandt andre SFO-leder Tina Carlsen (tv.) og afdelingsleder Mette Arnth Vadsager. Foto: Stefan Andreasen
gallery icon

Se billedserie

Effektivt pandekage-team med blandt andre SFO-leder Tina Carlsen (tv.) og afdelingsleder Mette Arnth Vadsager. Foto: Stefan Andreasen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: VM-fejring: Nationalsang og pandekager til alle på skolen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

VM-fejring: Nationalsang og pandekager til alle på skolen
Odsherred - 28. januar 2019 kl. 13:58
Af Stefan Andreasen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

De danske håndbold-herrers VM-triumf blev fejret efter alle kunstens regler på DGI-idrætsprofilskolen Vig Skole mandag, hvor elever og personale sang nationalsang, »lå-lede« i stort kor, holdt og lyttede til taler og hyggede sig med at spise »rådhus-pandekager«, bagt i skolens køkken fra morgenstunden.

arrow Læs også: Landstræner: Smal stamme gav os VM-guld

SFO-leder Tina Carlsen, der i 1980'erne var inde over kvindelandsholdet i håndbold, var iklædt håndboldtrøje fra herrernes VM-slutrunde i Portugal 2003 og satte de mange forsamlede børn i rette stemning ved at lære dem det effektive kampråb »u-u-u-besejret«.

Operasanger og musiklærer Hanne Pilgaard sang for på nationalhymnen, og efter den stående afsyngning af »Der er et yndigt land« talte afdelingsleder Mette Arnth Vadsager om det effektive håndbold-fællesskab, der førte til guldet:

- Søndag blev der skrevet historie. Danmarks herrehåndbold-landshold vandt VM. Som eneste hold vandt de alle deres kampe i slutrunden. Mikkel Hansen scorede flest mål i slutrunden, men træner Nikolaj Jacobsen lagde stor vægt på, at danskerne blev verdensmestre på grund af fællesskabet. At vi som danskere gør tingene sammen, pointerede skolelederen.

Og så stillede de mange elever op i rækker og fik udleveret de hjemmebagte »rådhus-pandekager« med creme-fyld. Et stærkt fællesskab af lærere og elever stod for udlevering af de 370 pandekager - en stor logistisk udfordring.

arrow VM-fejring: Pandekage-bagning på Vig Skole fra morgenstunden
28. januar 2019 kl. 12:42 Opdateret: kl. 12:42
arrow Brormand: »Han er stadig kun Morten Olsen«
28. januar 2019 kl. 12:17 Opdateret: kl. 12:25

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk