27. maj 2020
Venstres Mathias Hansen er utilfreds med, at Odsherred Kommune vil ansætte en teamkoordinator til kommunikation. Foto: Marianne Nielsen
Venstres Mathias Hansen er utilfreds med, at Odsherred Kommune vil ansætte en teamkoordinator til kommunikation. Foto: Marianne Nielsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: V-chef: Overflødig ansættelse

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

V-chef: Overflødig ansættelse
Odsherred - 08. december 2019 kl. 09:29
Af Martin Hoffmann Kønig
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Venstres gruppeformand i Odsherred Kommune, Mathias Hansen, undrer sig over, at kommunen nyligt har slået en stilling op som teamkoordinator til kommunikationsafdelingen med kun fire ansatte, den ene på deltid og en som elev.

En sag som han derfor har bedt økonomiudvalget om at drøfte, for ifølge ham er der alt for mange kommunale medarbejdere.

»Der er kommet markant flere ansatte i kommunen end tidligere, og man behøver ikke være 100 meter mester i kommunal økonomi for at vide, at økonomien ikke er osenrød, og at vi skal spare, og derfor synes jeg ikke at det er ok at slå en stilling op i en afdeling med to fuldtidsansatte. I stedet skal vi stramme op, og kun ansætte »need to have« medarbejdere til borgernære opgaver, så det vil jeg have at vi drøfter i økonomiudvalget,« siger han til Nordvestnyt.

Ifølge borgmester Thomas Adelskov (S) er der dog blot tale om besættelse af en vakant stilling, og han mener, at alternativet er køb af eksterne konsulentydelser, mens Venstremanden håber, at der kan blive vedtaget nogle ansættelsesprincipper.

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk