2. december 2020
Venstres Helge Fredslund, har bedt økonomiudvalget i Odsherred Kommune om at drøfte, om ikke kommunen kan blive bedre til at håndtere borgerhenvendelser.
Venstres Helge Fredslund, har bedt økonomiudvalget i Odsherred Kommune om at drøfte, om ikke kommunen kan blive bedre til at håndtere borgerhenvendelser.
Foto: Peter Andersen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: V: Borgerne får ikke ordentlige svar

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

V: Borgerne får ikke ordentlige svar
Odsherred - 20. oktober 2020 kl. 08:19
Af Martin Hoffmann Kønig

Står det til Venstre, så skal Odsherred Kommune blive meget bedre til den disciplin, der kan kaldes borgerkontakt.

I hvert fald står det skralt til i dag, lyder det fra Venstres Helge Fredslund, som har bedt økonomiudvalget om at drøfte om ikke der kan vedtages nogle principper, som vil gøre den kommunale kommunikation mere borgervenlig.

Ifølge Venstremanden får han, og hans partikolleger, mange henvendelser fra borgere, der føler, at de bliver ignoreret, når de henvender sig til kommunen med spørgsmål.

- Jeg så gerne, at man vedtog nogle retningslinjer, der gjorde, at borgere kan forvente, at høre fra kommunen inden for en kort tidsfrist. Det må være rimeligt, at man som minimum får en bekræftelse på sin henvendelse inden for otte dage, siger han.

Ifølge Helge Fredslund var der tidligere vedtagne mål for, hvornår borgerhenvendelser skulle være besvaret, men ifølge ham, virker det som om de er gledet ud i glemslen, og i sin henvendelse til økonomiudvalget, skriver han, blabndt andet, at:

»Kommunen er til for borgerne, i den forstand at den skal løse mange forskellige opgaver, så derfor er det naturligt at der kommer mange henvendelser. Venstre har derfor det ønske at borgerne skal, ved enhver henvendelse, føle sig hørt.«

Det er frivilligt og gratis for den enkelte, når Danmark - formentlig snart - begynder at vaccinere befolkningen mod covid-19. Vil du vælge at blive vaccineret?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk