18. november 2018
Mathias Hansen ønsker indædt at blive formand for Ung i Odsherred.
Mathias Hansen ønsker indædt at blive formand for Ung i Odsherred.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ups, formanden er slet ikke valgt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ups, formanden er slet ikke valgt
Odsherred - 12. februar 2018 kl. 09:47
Af Martin Hoffmann Kønig
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Ung i Odsherred er en succeshistorie om en gruppe dygtige medarbejdere, der gør et stort arbejde for kommunens unge, men deres 11 mand store bestyrelse lever tilsyneladende et nærmest hemmeligt liv, hvor der dog udspiller sig noget, som kan nærme sig et politisk drama.

I hvert fald har bestyrelsen ikke offentliggjort referater af sine møder siden den 29.10 2014, og det harmonerer dårligt med, at der i følge tidligere bestyrelsesmedlem, Steen Friis, blev holdt møder hvert kvartal.

I sidste uge holdt bestyrelsens konstituerende møde, og ud af de 11 stemmeberettighede mødte fire frem. De tre af dem var de byrådsudpegede medlemmer, Paw Petersen (DF), Gitte Hededam (S) og Mathias Hansen (V).

Alle tre ville være formænd, men Gitte Hededam vandt. Bare ikke på den rigtige måde, for efterfølgende viste det sig, at bestyrelsen ikke var beslutningsdygtige, og dramaet får nu en runde mere, når der på et tidspunkt holdes et nyt konstituerende møde. Paw Petersen går fortsat efter formandsposten og det gør byrådets yngste, Mathias Hansen, også.

»Selvfølgelig stiller jeg op som formand, når der står i vedtægterne at formanden skal vælges blandt byrødderne, og så må det simpelthen være den unge mand i byrådet, som bliver formand for Ung i Odsherred. På det seneste møde skete alting meget stærkt og en kende forhastet, derfor nørdede jeg ned i vedtægterne og fandt ud af, at der rent faktisk er 11 stemmeberettigede. Jeg havde egentlig meldt afbud til mødet da indkaldelsen kom sent ud, og jeg har et arbejde at passe. De ringer til mig på dagen, da de er i gang med mødet, fordi de mangler et bestyrelsesmedlem for at være beslutningsdygtige. Jeg smider derfor alt hvad jeg har i hænderne og skynder mig til Nykøbing for at deltage, hvilkete r en køretur på en time. Efterfølgende har det vist sig, at de har forbrudt sig mod vedtægterne,« siger han til Nordvestnyt.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk