20. november 2019
Sommerhuset ligger i klitterne helt tæt på stranden, og var oprindeligt sat til salg for over 12 mio. kr.
gallery icon

Se billedserie

Sommerhuset ligger i klitterne helt tæt på stranden, og var oprindeligt sat til salg for over 12 mio. kr.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Unikt sommerhus solgt for næsten 10 mio. kr.

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Unikt sommerhus solgt for næsten 10 mio. kr.
Odsherred - 26. juni 2019 kl. 14:46
Af Martin Hoffmann Kønig
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

158 m2 uforfalsket liebhaveri beliggende i klitterne ud til Nordstrand er blevet solgt til nogle søde mennesker, som den tidligere ejer nu får som naboer. Og det tog kun 27 dage.

Sådan fortæller ejendomsmægler Pernille Sams, der den 2.april kunne sætte et unikt sommerhus Ved Dokkerne 16B, ved Nordstrand, til salg, og den 29 april kunne hun melde at huset er blevet solgt.

Huset, der blev opført i 1916 og er tegnet af arkitekt Kristoffer Nyrop Varming, som også tegnede det tidligere sindssygehospital i Annebergparken, har været ejet af tidligere justits- og socialminister Socialdemokraten K.K. Steincke, og har senest været ejet af erhvervsmanden Dan Roland Nielsen, fra Nykøbing, som nu har solgt huset.

Sidste år blev huset sat til salg for 12,5 mio. kr., men da Pernille Sams overtog det i april, vurderede hun at huset skulle udbydes til 10,8 mio. kr., og det blev solgt for 9,5 mio. kr., hvilket hun er ganske tilfreds med.

»Når der er tale om ekstrem liebhaveri som her, så er det klart, at der er en buffer i prisen, men handlen gik også hurtigt fordi køberne er utrolig sympatiske mennesker, som den nuværende ejer, der har et sommerhus ved siden af, meget gerne ville have som nabo. Så på den måde gik det hele op i en højere enhed,« siger hun.

Pernille Sams sælger i det hele taget en del huse i Odsherred, og hun har selv et sommerhus i Veddinge Bakker, og hun har ingen problemer med at sælge begejstringen ved området.

»Jeg synes Odsherred er sådan et hyggeligt sted at komme, og jeg sælger en del sommerhuse omkring Rørvig og i det hele taget på Sejerøsiden. Jeg har selv meget kærlighed til stedet, og den er nem at give videre, for Odsherred er et vidunderligt område. Det er dejligt, at man kan køre en time fra København, og så har man en helt anden slags natur og stemningen er i det hele taget helt anderledes afslappet her. I det hele taget så synes jeg, at man får rigtig meget for pengene ved at købe hus i Odsherred,« siger hun.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk