18. juli 2019
Jasper Alring er klar til at overlade forpagtningen af Anneberg Café og Restaurant til nye, unge kræfter. Foto: Peter Andersen
Jasper Alring er klar til at overlade forpagtningen af Anneberg Café og Restaurant til nye, unge kræfter. Foto: Peter Andersen
Foto: Peter Andersen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ungt par overtager kendt spisested

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ungt par overtager kendt spisested
Odsherred - 15. marts 2019 kl. 14:10
Af Marianne Nielsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Den 1. april er det 25 år siden Jasper Alring overtog forpagtningen af Anneberg Café og Restaurant, og samme dag overdrager han forklæde og forpagtning af spisestedet på Hempel Glasmuseum til nye unge kræfter.

30-årige Simone Kramer og 26-årige Mike Kramer flyttede til Nykøbingområdet i april sidste år sammen med deres to små børn, og havde en langsigtet drøm om at være selvstændige, men da det blev muligt at forpagte spisestedet med udsigt ud over Nykøbing Bugt, slog de til.

Egentlig havde Jesper Alring fundet en køber til sin restaurant før jul, men vedkommende sprang fra, lige før der skulle penge på bordet.

Men nu tror Jasper Alring på, at tingene falder på plads og forventer at kunne holde en kombineret velkomst- og afskedsfest i slutningen af april.

- Det bliver lidt mærkeligt, men også rart. Jeg vil gerne sige ordentligt farvel til kunderne og er med i køkkenet i et stykke tid sammen med Mike Kramer, der er uddannet kok fra Bryggens Spisehus og har været souschef i Meyers Catering, fortæller den 51-årige restauratør, der endnu ikke har besluttet sig for, hvad fremtiden skal bringe.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk