10. juli 2020
Et byggefirma bygger nyt hus i Asnæs. Først overser arkitekten at lokalplanen kun tillader 4 meter høje mure. Derefter giver kommunen tilladelse til et ulovligt byggeri. 
Byggeriet har derfor stået stille i 15 månneder.

Sagens kerne er facademurene, der nogle steder skulle være op til 6,47 meter høje. Det vil jeg gerne have billeder af.    Foto: Mik.
Et byggefirma bygger nyt hus i Asnæs. Først overser arkitekten at lokalplanen kun tillader 4 meter høje mure. Derefter giver kommunen tilladelse til et ulovligt byggeri. Byggeriet har derfor stået stille i 15 månneder. Sagens kerne er facademurene, der nogle steder skulle være op til 6,47 meter høje. Det vil jeg gerne have billeder af. Foto: Mik.
Foto: Mik.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ulovligt hus i Asnæs koster millioner

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ulovligt hus i Asnæs koster millioner

Byggeriet på Vestervangsparken 16 har stået stille i årevis. Både byggeriets arkitekt og Odsherred Kommune overså, at husets facader var for høje i forhold til lokalplanen. Det er dyrt for ejerne, byggefirmaet 3T.

Opdateret 22. juni 2013 kl. 19:04
Odsherred - 10. februar 2010 kl. 12:09
Af Rasmus Bagge Jensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

De store graffitiovermalede skurvogne vidner om den aldrig afsluttede byggesag ved Vestervangsparken i Asnæs. Det er husets høje facadevægge der er grund til hele balladen. De overstiger lokalplanens tilladte fire meter. Den detalje overså både Kulegaards Arkiteker der tegnede huset, og Odsherred kommune, der i 2007 gav byggetilladelse. Hverken arkitektfirmaet eller kommunen vil udtale sig, før deres forsikringsselskaber har vurderet sagen.

Imens det bureaukratiske tovtrækkeri er i gang, bruger byggefirmaet 3T, der opførte og ejer huset, store summer på at vedligeholde huset. Direktør Lars H. Jensen mener det er ved at være sidste udkald.

- Vi har postet i omegnen af to millioner i projektet indtil videre. Og vi er efterhånden ved at være derhenne, hvor vi må sige, at hvis tingene skal reddes, så er det nu det skal gøres, siger Lars H. Jensen.

Ifølge ham blev byggeriet standset på et særligt kritisk tidspunkt, fordi at taget ikke var bygget færdigt, og der manglede at blive indført varme i boligen.

Sommerpakken giver 50% rabat på entré til mange oplevelser som f.eks. museer. Benytter du dig af de gode tilbud ?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk