27. maj 2020
Storøhage Kartofler, ved Stine Anker Skov og Peter Anker,  er blandt de nominerede til fødevareprisen.
gallery icon

Se billedserie

Storøhage Kartofler, ved Stine Anker Skov og Peter Anker, er blandt de nominerede til fødevareprisen.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Udvalgt til at modtage OdsHæder

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Udvalgt til at modtage OdsHæder
Odsherred - 16. oktober 2019 kl. 14:45
Af Helene Nielsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Det har været både nemt og svært at finde årets kandidater til de tre erhvervspriser, som bliver uddelt ved OdsHædring fredag den 8. november 2019 i Vallekilde-Hørve Kultur- og Idrætscenter. Det skriver Odsherred Kommune i en pressemeddelelse.

Rotary Nykøbing Sjælland, Rotary Dragsholm, Odsherred Erhvervsforum, Sparekassen Sjælland-Fyn, Dragsholm Sparekassen og Odsherred Kommunes erhvervskonsulenter har opstillet kriterierne for de tre priser: Vækstprisen, Fødevareprisen og Iværksætterprisen.

- Vi har haft rigtigt mange gode og egnede emner oppe at vende, og det vidner heldigvis om, at der er grøde blandt både iværksættervirksomheder, virksomheder med vækstpotentialer og inden for vores fødevaresektor. Der er ekstra stor bredde blandt de nominerede i år, og det vidner om den aktivitet og alsidighed, som præger erhvervslivet i kommunen, siger erhvervskonsulent Claus Rolsted.

Blandt de nominerede til priserne er Sidinge Gårdbutik, Vejrhøj Vin og Kaj Larsen VVS i Nykøbing.

Foruden de tre erhvervspriser uddeleles der også kommunens fritidspris, kommunens kulturpris, Odsherred Kommunes Ungekulturpris, Handicaprådets handicappris og årets idrætspris. De nominerede til ungekulturprisen afsløres først på aftenen. De nominerede til Handicaprådets handicappris er endnu ikke offentliggjort.

Tre ildsjæle
Der tre nominerede til Odsherred Påskønner-prisen er Jette Rude fra Odden for sit virke med blandt andet Odden sætter Sejl og landsbymakeover, Jørgen ­Preuss fra Vig for at være en aktiv ildsjæl i byen og i Vig Familieby, og Per Rydstrøm fra Fårevejle, der er nomineret for sin frivillige indsats i Hørve Ungehus.

Navnene på de nominerede virksomheder og personer kan læses på Odsherred Kommunes hjemmeside.

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk