5. juni 2020
- Det er svært at vejre en stemning, og man kan ikke aflæse hinandens ansigtsudtryk og tonefald. Men det er også spændende og sjovt at prøve noget nyt, siger Gitte Hededam. Foto: Hans-Jørgen Johansen
- Det er svært at vejre en stemning, og man kan ikke aflæse hinandens ansigtsudtryk og tonefald. Men det er også spændende og sjovt at prøve noget nyt, siger Gitte Hededam. Foto: Hans-Jørgen Johansen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Udvalgsmøde over Skype: Svært at mærke den politiske stemning

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Udvalgsmøde over Skype: Svært at mærke den politiske stemning
Odsherred - 31. marts 2020 kl. 21:30
Af Stefan Andreasen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Kultur- og folkeoplysningsudvalgets medlemmer i Odsherred skal - for at mindske risikoen for corona-smittespredning - ikke mødes fysisk til udvalgsmødet den 14. april.

I stedet foregår mødet over en skype-forbindelse på internettet.

- Jeg har lige været i træningslokalet for at finde ud af, hvordan det fungerer med en skype-forbindelse, og hvordan man styrer et udvalgsmøde på den måde og får det rigtige indhold frem i mødet. Heldigvis er vi stadig i god tid, så vi kan nå at øve os, siger Gitte Hededam, (S), formand for kultur- og folkeoplysningsudvalget i Odsherred.

- Det var rigtigt godt at prøve, hvordan det foregår med Skype, hvordan man taler, melder ind og lytter.

- Det har gjort mig mere tryg ved det. Jeg vil nu invitere medlemmerne af udvalget til at prøve det inden mødet, så de er klar, siger Gitte Hededam.

- Det er jo en helt anden mødeform, end vi er vant til, fordi man kun kan se én ad gangen. Det er svært at vejre en stemning, og man kan ikke aflæse hinandens ansigtsudtryk og tonefald.

- Men det er også spændende og sjovt at prøve noget nyt, siger Gitte Hededam.

Udvalgsformanden aflyste marts-mødet efter en nærlæsning af dagsorden.

- I behandlingen af den nye egnsteateraftale for Odsherred Teater har vi fået udsættelse fra Slots- og Kulturstyrelsen til 15. maj.

- Og så havde vi en masse ansøgere til event-midler - dem tager vi på april-mødet, siger Gitte Hededam.

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk