5. marts 2021
Udvalget for det grønne område opfordrer kommunen til at gå med i konkurrencen om at blive Danmarks vildeste kommune. Foto: Marianne Nielsen
Udvalget for det grønne område opfordrer kommunen til at gå med i konkurrencen om at blive Danmarks vildeste kommune. Foto: Marianne Nielsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Udvalg klar til vild naturkonkurrence

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Udvalg klar til vild naturkonkurrence
Odsherred - 22. februar 2021 kl. 17:46
Af Marianne Nielsen

Miljøministeren har inviteret landets kommuner med i en konkurrence om at blive landets vildeste kommune. I Odsherred er der stemning for at deltage, men først i marts skal beslutningen tages.

- På seneste møde i 17.4 udvalget for den grønne omstilling drøftede vi netop initiativet. Udvalget opfordrede kommunen til at gå med i projektet og jeg har bedt om at Miljø og klimaudvalget behandler sagen på mødet i marts. Jeg har samtidig aftalt med Per Kragh at Lokaldemokratiudvalget tager sagen på deres møde den 12/3 med henblik på at afsætte nogle penge til lokale initiativer, oplyser borgmester Thomas Adelskov (S).

Corona har fået danskerne ud i naturen som aldrig før og det har fået ministeriet til at sætte skub i potentialet for at gøre Danmark grønnere - med vildere skove, vådere enge og blomstrende overdrev.

Det anslås, at nedlukningens indsnævrede muligheder for at holde kiloene fra at hæfte for godt til hofter og mave, har fået 90 procent af danskerne til at gå ture og i langt højere grad benytte sig af oplevelser i naturen.

Odsherred Kommune er tillige i gang med at udarbejde ne decideret naturpolitik.

Nu må butikkerne igen åbne dørene op for kunder. Skal du derfor ud og bytte julegaver?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk