4. april 2020
Udvalgsformand Gitte Hededam (S) og resten af kultur- og folkeoplysningsudvalget har været flinke til at holde igen på pengene. Foto: Claus Starup
Udvalgsformand Gitte Hededam (S) og resten af kultur- og folkeoplysningsudvalget har været flinke til at holde igen på pengene. Foto: Claus Starup
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Udvalg holder igen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Udvalg holder igen
Odsherred - 09. oktober 2019 kl. 17:45
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

- Det er en udfordring for os at kunne holde budgettet, især på hal­området, fordi de driftsudgifter, hallerne har, ikke er blevet prisfremskrevet i de senere år, siger formanden for kultur- og folkeoplysningsudvalget i Odsherred Kommune, Gitte Hededam (S) og tilføjer:

- Priserne på vand og el er jo noget, der er steget en hel del i de senere år. Derfor har det været svært at få det til at hænge sammen.

Kultur- og folkeoplys­nings­udvalgets budgetramme er per 31. juli 2019 netto 58,98 mio. kr. for regnskabsåret 2019. Heri er indregnet eventuelle overførsler af mer- og mindre forbrug fra regnskab 2018.

Det fremgår af den dagsorden, som udvalget behandlede på sit møde tirsdag.

Der er i løbet af året blevet overført merforbrug fra 2018 på 235.000 kroner på halområdet og 257.000 kroner fra biblioteksområdet.

- Selvfølgelig er det noget, jeg ærgrer mig over, men vi skal jo have tingene til at hænge sammen. Og det kan da godt være, at vi skal se på flere steder, vi kan finde penge til merforbruget i hallerne, men det er vi ikke klar med endnu, siger Gitte Hededam.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk