19. januar 2021
Odsherred Rideklub ved Vig fik penge fra Fællesskabspuljen til aktiviteter i det kommende Odsherred Hestekulturcenter, blandt andet handicap-ridning og udendørs-arrangementer. Foto: Helene Nielsen
Odsherred Rideklub ved Vig fik penge fra Fællesskabspuljen til aktiviteter i det kommende Odsherred Hestekulturcenter, blandt andet handicap-ridning og udendørs-arrangementer. Foto: Helene Nielsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Udvalg fandt 50.000 ekstra i gavesækken til fællesskaber

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Udvalg fandt 50.000 ekstra i gavesækken til fællesskaber
Odsherred - 04. december 2020 kl. 20:45
Af Stefan Andreasen

Først var der 100.000 kr. til uddeling blandt fællesskabende projekter.

Men på mødet torsdag fandt Lokaldemokratiudvalget i Odsherred yderligere 52.000 kr. frem til Fællesskabspuljen, så der kunne spredes i alt 152.000 kr. blandt de ansøgere, som blev valgt ud til at modtage projekt-støtte.

- Nu er Fællesskabspuljen også helt tom for i år, siger Per Kragh (S), formand for lokaldemokratiudvalget.

Ordrup Næs Sejl-og Motorbådsklub var højdespringer og modtog det største beløb på 55.000 kr. til renovering af næssets bade- og bådebro, der trænger kraftigt.

Broen samler fastboende, sommerhusejere og turister i et tværgående fællesskab omkring forskellige aktiviteter, blandt andet krabbefiskeri og vinterbadning, fortæller Per Kragh.

Der var 20.000 kr. til Odsherred Rideklub til aktiviteter i det kommende Odsherred Hestekulturcenter ved Vig, blandt andet handicap-ridning og udendørs-arrangementer, som gavner fællesskaber på tværs af kommunen.

Der er også støtte-kroner på vej til en stribe andre fællesskabs- og bæredygtigheds-fremmende projekter, for eksempel Herrestrup Initiativforening, Vig Familieby, og en initiativgruppe bag et byttemarked i Nordgårdshallen i Nykøbing Sjælland.

Er det en god idé at indføre bøde eller straf, hvis man ikke vil gå i isolation efter en udlandsrejse?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk