20. januar 2019
Både politikere og konsulenter fra Rambøll fik samlet viden og data ved otte dialogmøder rundt om på skoleafdelingerne. Nu skal der snart træffes en beslutning om fremtidens skolestruktur i Odsherred. Foto: Per Christensen
Både politikere og konsulenter fra Rambøll fik samlet viden og data ved otte dialogmøder rundt om på skoleafdelingerne. Nu skal der snart træffes en beslutning om fremtidens skolestruktur i Odsherred. Foto: Per Christensen
Foto: Per Buurgaard Christensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Udvalg: Der vil komme ændringer i skolestrukturen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Udvalg: Der vil komme ændringer i skolestrukturen
Odsherred - 16. maj 2018 kl. 11:16
Af Marianne Nielsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Tirsdag aften kom Odsherred et lille tættere på et svar på, hvilken struktur folkeskolerne i kommunen skal have. Børne- og uddannelsesudvalget har besluttet, at administrationen skal arbejde videre med modeller, der giver mulighed for at ændre på den nuværende struktur med Nordskolen og Sydskolen.

- Det er for tidligt at sige, hvilke ændringer, der bliver, men nogle ting vil blive ændret. Der bliver ikke tale om status quo, siger udvalgsformand Søren With (S) efter drøftelserne i udvalget.

- Der er kommet så mange ting, både positive og negative ting frem, så de konklusioner har vi bedt administrationen med hjælp fra Rambølls viden om at sætte sammen til nogle konkrete forslag som vi kan behandle i udvalget og beslutte en struktur, som vi kan sende i høring, fortsætter udvalgsformanden.

Forud for mødet tirsdag aften har politikerne i udvalget været rundt til dialogmøder på samtlige otte skoleafdelinger i april, mens konsulentfirmaet Rambøll tillige har gennemført 19 fokusgruppeinterviews med over 125 personer fra MED-udvalg, skolebestyrelser, afdelingsråd, elevråd, sekretærer og serviceledere.

Alt sammen med det formål at finde styrker, udfordringer og forbedringsmuligheder ved skolestrukturen og sikre et solidt beslutningsgrundlag for politikerne.

Eventuelle strukturændringer skal være besluttet politisk ved udgangen af 2018 for at kunne træde i kraft til august 2019.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk