21. september 2020
Udsolgt til de sidste forestillinger med »Banko-varieté 2019« fremgår det af Odsherred Teaters plakat-skab i gågaden i Nykøbing Sj. - den røde lygte skal tændes. Foto: Stefan Andreasen
gallery icon

Se billedserie

Udsolgt til de sidste forestillinger med »Banko-varieté 2019« fremgår det af Odsherred Teaters plakat-skab i gågaden i Nykøbing Sj. - den røde lygte skal tændes. Foto: Stefan Andreasen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Udsolgt til resten af jule-forestillingerne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Udsolgt til resten af jule-forestillingerne
Odsherred - 08. december 2019 kl. 12:11
Af Stefan Andreasen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Odsherred Teater i Nykøbing Sj. kan nu melde udsolgt og røde lygter til de seks resterende forestillinger med »Banko-varieté 2019 - på Funny Beach«.

- Generelt er det gået helt fantastisk med årets »Banko-varieté«. Vi er mere end tilfredse, siger Odsherred Teaters pressekoordinator Joan Stræde.

- Vi havde det lidt svært med de allerførste par forestillinger lige efter premieren i november, men så begyndte alt jule-halløjet alle vegne, og så fik vi også knald på vores billetsalg. Det var samme tendens sidste år, så man skal altså ikke spille i midten af november, siger Joan Stræde.

- Vi rykker nok spilleperioden en uge til næste år, belært af erfaringerne, pressekoordinatoren.

Siden premieren den 14. november har »Banko-varieté 2019 - på Funny Beach« spillet 20 gange på Odsherred Teater, og langt de fleste forestillinger har været udsolgt.

De medvirkende er skuespillerne Mei Oulund, Henrik Ipsen og Christiane Bjørg Nielsen og kapelmester Mads Strandgaard. Leiv Arne Kjøllmoen har instrueret.

Der er også udsolgt til tea­trets »Comedy Night« den 19. december, hvor der er besøg af de stærke komikere Christian Fuhlendorf og Anders Fjelsted.

Har debatten om sexisme taget overhånd?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk