15. august 2020
Der er lagt op til mega-kø i SuperBrugsen i Vig, når der den 21. november sættes 500 opkøbte partout-billetter til Vig Festival til salg - her foto fra billet-eventen sidste år. Foto: Mie Neel.
gallery icon

Se billedserie

Der er lagt op til mega-kø i SuperBrugsen i Vig, når der den 21. november sættes 500 opkøbte partout-billetter til Vig Festival til salg - her foto fra billet-eventen sidste år. Foto: Mie Neel.
Foto: Mie Neel
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Udsolgt men - Brugs sætter snart 500 festival-billetter til salg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Udsolgt men - Brugs sætter snart 500 festival-billetter til salg
Odsherred - 12. november 2019 kl. 09:44
Af Stefan Andreasen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Selvom der lørdag blev meldt udsolgt af partout-billetter til Vig Festival 2020, er der stadig en god, lokal mulighed for at sikre sig en billet til den eftertragtede 25-års jubilæums-festival næste år med blandt andre Lukas Graham, Rasmus See­bach og Alphabeat.

arrow Læs også: Billedserie: Festival-billetter og julebryg langet over disken

SuperBrugsen Vig har tidligt i billetsalget, for at støtte festivalen, som butikken har gjort det i de sidste 10 år, købt 500 partout-billetter.

De sættes traditionen tro til salg i SuperBrugsens kiosk-område til Vig bys aftenåbent, torsdag den 21. november kl. 18-20 - efter først til mølle-princippet.

- Vi plejer jo at være dem, der skubber Vig Festivals billetsalg godt i gang med vores event i SuperBrugsen med salg af de 500 partout-billetter. Det er en fast aftale mellem Vig Brugsforening og Vig Festival. Vi har gjort præcis, som vi plejer, nemlig købt 500 billetter af Vig Festival, og dem sælger vi nu videre uden at tjene på dem, siger Mads Jakobsen, souschef i SuperBrugsen i Vig.

- Nu er der så sket det glædelige, at festivalen allerede efter ni dage kunne melde udsolgt af partout-billetter. Så det er en lidt omvendt situation i år - at det er os, der har de 500 sidste billetter, når vi holder vores event, som vi plejer.

- Men vi er glade for at kunne lave en event på det, siger Mads Jakobsen.

Souschefen oplyser, at de 500 billetter, som SuperBrugsen Vig har købt af Vig Festival, er med i de 14.000 partout-billetter, som Vig Festival har solgt på de ni dages billetsalg fra 1. november.

SuperBrugsens billet-event er - traditionen tro - en del af aftenåbent i Vig by, hvor der vil være åbent i butikker og aktiviteter i Vig Torvehal.

arrow Seks timer i kø for at købe festival-billetter
21. november 2019 kl. 16:26 Opdateret: kl. 16:26
arrow Festival-billetter til salg: Brugs-uddeler er dørmand
19. november 2019 kl. 19:42 Opdateret: kl. 19:42
arrow 500 festival-billetter kommer til salg: Udsigt til lang udendørs kø
19. november 2019 kl. 07:45 Opdateret: kl. 18:09
Dansk Folkeparti vil stoppe forhøjelse af pensionsalder ved 70 år. Er det en god idé?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk