15. januar 2021
Skærmbillede 2019-02-18 kl
Foto: Midt- og Vestsjællands Politi
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Udsat for grov vold inden sin død: Politiet gør et usædvanligt efterforskningsskridt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Udsat for grov vold inden sin død: Politiet gør et usædvanligt efterforskningsskridt
Odsherred - 18. februar 2019 kl. 15:58
Af Christina Ledertoug

Et foto af den dræbte Finn Steensen Ørsdahl offentliggøres nu af Midt- og Vestsjællands Politi i et forsøg på at få klarlagt hans færden fra onsdag formiddag og indtil anmeldelsen om branden på hans bopæl blev modtaget hos politiet torsdag morgen.

arrow Læs også: Tre drab kædes sammen: Politi i fælles efterforskning

Offeret i sagen er den 65-årige Finn Steensen Ørsdahl, som sidst er blevet set i live om formiddagen onsdag den 13. februar 2019, da han blev set kørende i sin bil ad Nykøbingvej i retning mod Holbæk ved Tuse Lågevej.

- Offentliggørelse af et foto af offeret er et temmelig usædvanligt efterforskningsskridt, men vi har behov for at få så mange vidneforklaringer omkring hans færden som muligt. Fotoet vil forhåbentlig medvirke til, at nogen kan erindre at have set ham måske i Holbæk-området i løbet af onsdagen eller ved hans bopæl i døgnet op til anmeldelsen om branden, udtaler den ansvarlige efterforskningsleder, vicepolitiinspektør Jacob Olsen, fra Central Efterforskning hos Midt- og Vestsjællands Politi.

Det skriver Midt- og Vestsjællands Politi i en pressemeddelelse.

Midt- og Vestsjællands Politi har siden anmeldelsen om brand på adressen Færgevej 4, Gundestrup, 4571 Grevinge, torsdag den 14. februar 2019 om morgenen efterforsket sagen intensivt, da det viste sig, at en hårdt kvæstet mand blev fundet død i det brændte hus.

De brandtekniske undersøgelser på stedet blev foretaget i løbet af fredagen, og politiet kan nu oplyse, at branden var påsat, idet flere arnesteder er fundet i brandtomten.

Undersøgelserne på Retsmedicinsk Institut af den fundne mand har påvist, at han var blevet udsat for grov vold, således at han formentlig var afgået ved døden, inden branden blev påsat på hans bopæl.

Politiet har endvidere i løbet af weekenden efterforsket sagen bredt ud fra mange mulige motiver og har bl.a. foretaget mange afhøringer af personer, der enten bor eller har opholdt sig i nabolaget til gerningsstedet i forsøget på at få oplysninger om køretøjer eller andet, der har afveget fra normalbilledet i området, samt om personer, som kunne være mistænkelige i forhold til den begåede vold og brandstiftelse.

Oplysninger i sagen gives til Midt- og Vestsjællands Politi på tlf. 4635 1448 eller via nærmeste politi på tlf. 114.

arrow Efterlyser lille bil i bestialsk drabssag
18. juni 2019 kl. 09:49 Opdateret: kl. 09:49
arrow Afspærring ophævet i brutal drabssag
13. juni 2019 kl. 08:57 Opdateret: kl. 08:57
arrow Finns morder risikerer at gå fri
15. maj 2019 kl. 13:39 Opdateret: kl. 09:11
I denne uge begynder VM i håndbold. Tror du det danske herrelandshold kan vinde VM?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk