17. januar 2019
Birgit Hansen fandt det døde lam, da hun onsdag morgen skulle ud og se til de får og lam som hun passer på sin gård på Odden. Privatfoto
gallery icon

Se billedserie

Birgit Hansen fandt det døde lam, da hun onsdag morgen skulle ud og se til de får og lam som hun passer på sin gård på Odden. Privatfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Tyve trådte lam ihjel

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Tyve trådte lam ihjel
Opdateret 24. maj 2018 kl. 13:15
Odsherred - 24. maj 2018 kl. 09:02
Af Martin Hoffmann Kønig
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Det lille sortpelsede lam lå død og lemlæstet, da Birgit Hansen, fra Odden, onsdag morgen kom ud for at se til de får og lam som hun passer på sin ejendom på Oddenvej 250. Samtidig kunne hun konstatere at et får og et lam natten mellem tirsdag og onsdag er blevet stjålet.

Tyveriet og ikke mindst det døde lam frustrerer Birgit Hansen, der har meldt sagen til politiet.

»Fårene bor i en stor gyllebeholder, der er foret med halm, og tyvene må være kommet ind i løbet af natten, for selv ikke vores fire hunde har lagt mærke til noget. Jeg tror, at fårene er blevet overrasket mens de sov, og i den tumult der så er opstået er det nu døde lam blevet trampet ihjel. Jeg ved ikke hvem der har stjålet dyrene, men det er tydeligt at de har kørt en bil ind over græskanten,« siger hun til Nordvestnyt.

Midt- og Vestsjællands politi har været ude og undersøge tyveriforholdene af fåret og lammet, der tilhører en 54-årig mand fra Odden, og Martin Bjerregaard, fra politiet, opfordrer vidner til at melde sig.

- I fårefolden var der et dødt lam uden synlige skader, og et andet lam havde af ukendt skader en mindre kvæstelse ved det ene øre. De omhandlede får havde alle sort pels. Politiet fandt ikke spor efter tyven, der havde uhindret adgang til fårefolden, eller årsagen til, at lammet var dødt. Derfor ønsker politiet oplysninger fra borgere, der måtte have set noget mistænkeligt ved fårefolden i perioden fra tirsdag aften til onsdag formiddag, hvor tyveriet blev anmeldt, siger han.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk