6. maj 2021
Geoapark Odsherred overtager den 1. juli i år ansvaret for turismen i Odsherred. Foto: Torben Andersen
Geoapark Odsherred overtager den 1. juli i år ansvaret for turismen i Odsherred. Foto: Torben Andersen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Turisme-aftale på vej

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Turisme-aftale på vej
Odsherred - 22. april 2021 kl. 11:25

Fra 1. juli i år bliver det Geopark Odsherred, som står for turismeindsatsen i herredet. Økonomiudvalget anbefaler i hvert fald en konkret aftaletekst, som var til godkendelse på et møde forleden. Byrådet og geoparkens bestyrelse skal dog også godkende aftalen, før den formelt er på plads.

Aftalen kan opsiges af begge parter med seks måneders varsel til et årsskifte, dog tidligst til den 31. december 2023.

Borgmester Thomas Adelskov (S) pointerer, at man stadig mangler at finde ud af, hvordan turismen skal organiseres i praksis, selv om de løbende driftsopgaver bliver varetaget af Geopark Odsherred.

- Vi er i en opstartsfase. Det er en todelt proces. I efteråret vil økonomiudvalget gerne mødes med turismeaktørerne og geoparken for at drøfte for, hvordan man nu kan organisere turismeindsatsen. Der er flere spørgsmål, der skal afklares: Hvordan bliver aktørerne inddraget? Skal vi have et turistråd som tidligere? Kan vi lære af andre turist- organisationer, eller skal vi finde en helt ny model for os i Odsherred? Det kunne vi godt have besluttet os for nu, men vi har ikke haft mulighed for at tale med aktørerne på grund af corona-situationen, siger borgmesteren, som også sidder i geoparkens bestyrelse.

- Geoparken skal jo også overveje, om det på længere sigt er en opgave man vil drive, siger Thomas Adelskov, som forventer, at organiseringen falder på plads i år. Økonomiudvalget godkendte også en udtrædelsesaftale med Destination Sjælland.

ta

Planlægger du at holde den kommende sommerferie uden for Danmarks grænser?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk