5. august 2021
Der er konstateret råd i den pyramideformede tagkonstruktuion på Asnæs Svømmehal, som mandag eftermiddag øjeblikkeligt blev lukket på grund af risiko for kollaps. Foto: Marianne Nielsen
Der er konstateret råd i den pyramideformede tagkonstruktuion på Asnæs Svømmehal, som mandag eftermiddag øjeblikkeligt blev lukket på grund af risiko for kollaps. Foto: Marianne Nielsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Troede ikke det var så slemt med råddent tag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Troede ikke det var så slemt med råddent tag
Odsherred - 13. oktober 2020 kl. 09:57
Af Marianne Nielsen

Det var først mandag efter frokost, at Odsherred Kommunes ledende halinspektør, Preben Nielsen, fik besked om hvor galt det stod til med råddenskaben i den pyramideformede tagkonstruktion på Asnæs Svømmehal.

arrow Læs også: Nu kan millionerne svømme ud og fikse råddet hal-tag

Lige indtil da gik vi alle og troede, at nok skulle der gøres noget ved taget, men at det godt kunne vente til efter jul og altså ikke var alarmerende, fortæller Preben Nielsen, der straks måtte i gang med en lang række praktiske øvelser for at flytte de aktiviteter, der var planlagt i svømmehallen.

Mandag blev svømmehallen lukket øjeblikkeligt, på baggrund af de notater, som Odsherred Kommunes rådgiver på opgaven har gjort sig i forbindelse med de prøver, han har taget af de bærende konstruktioner og her fundet råd.

Rådgiveren påpeger, at det medfører en risiko af ukendt omfang for kollaps af taget, og vi er derfor skredet til øjeblikkelig lukning, oplyser Niels Minor Borre, afdelingsleder i Ejendomme, i en pressemeddelelse.

I mellemtiden må svømmeglade odsinger dyppe sig i klorvandet i Nykøbing eller Vig Svømmehal.

- Det skal jo nok gå, og vi plejer jo at rykke sammen i bussen, når det gælder. Der har jo været to halbrande i min tid (Vig og Højby, red.), og det her er jo egentlig ikke anderledes, end da Vighallen brændte, siger Preben Nielsen.

arrow Nu er der et bud på tidspunkt for genåbning af svømmehal
12. november 2020 kl. 17:13 Opdateret: kl. 08:41
arrow Efter svømmehals-lukning: Svømmeklubber enige om ny fordelingsplan
22. oktober 2020 kl. 21:41 Opdateret: kl. 21:41
Vil du gerne arbejde mere hjemmefra?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk