26. april 2019
Henrik Jensen er bestyrelsesformand i Fonden Odsherred Zoo Rescue, og han er overbveist om at parken går en lys fremtid i møde. Foto: Martin Hoffmann Kønig
Henrik Jensen er bestyrelsesformand i Fonden Odsherred Zoo Rescue, og han er overbveist om at parken går en lys fremtid i møde. Foto: Martin Hoffmann Kønig
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Trods røde tal regner Zoo med fremgang

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Trods røde tal regner Zoo med fremgang
Odsherred - 15. juli 2018 kl. 09:47
Af Martin Hoffmann Kønig
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

2017 var ikke et godt år for Fonden Odsherred Zoo Rescue. Slet ikke på det økonomiske område. Det viser årsregnskaberne med revisortal, der melder om et underskud på 74.271 kroner, og resultatet af fondens erhvervsmæssige aktiviteter gav et underskud på 241.561 kroner mod et underskud året før på 147.183 kroner.

En dyrepark, der som den i Asnæs, også er rescuecenter for nødstedte dyr har brug for økonomisk hjælp, men i 2017 faldt beløbene fra gaver og donationer fra 1.408.345 i 2016 til 1.023.848 i 2017.

Fonden har i løbet af de senere år skiftet bestyrelsesformand, og Henrik Jensen erkender, at 2017 var et skidt år, men samtidig slår han fast, at han er overbevist om at fremtiden kommer til at tegne helt anderledes lys.

»Nu skal vi mødes med revisoren for at komme helt til bunds i tallene, men sidste år var et rigtig dårligt år, det skal ikke være en hemmelighed. Men vi er fortrøstningsfulde, for som det ser ud, så bliver 2018 et meget bedre år, selvom det lige nu er så varmt, at folk hellere vil på stranden end i dyrepark. Det er ikke en guldgrube at drive dyrepark, men i år ser det ud til at vi er kommet ind på den rette bane, og der er ting i gærde, som jeg ikke kan fortælle om endnu, men som, hvis de falder på plads, kan blive rigtig godt for parkens drift,« siger han til Nordvestnyt.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk