20. oktober 2018
Tricktyve har mandag været på spil to steder i Odsherred. (Arkiv)
Tricktyve har mandag været på spil to steder i Odsherred. (Arkiv)
Foto: THOMAS OLSEN
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Tricktyve snød sig indenfor hos to borgere

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Tricktyve snød sig indenfor hos to borgere
Odsherred - 07. november 2017 kl. 10:40
Af Jesper Danscher
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Mandag har der været to tilfælde af tricktyve i området.

Midt- og Vestsjællands Politi advarer især ældre imod at lukke fremmede folk ind.

Mandag klokken 11.35 anmeldte en hjemmehjælper på vegne af en 90-årig kvinde fra Asnæs, at hun klokken 11.10 havde haft uanmeldt besøg af en fremmed mand, der udgav sig for at være fra grundejerforeningen.

Anmelderen, der mødte den fremmede mand ved ankomsten til den 90-åriges bopæl, fik sammen med den 90-årige afklaret, at der formentlig var tale om et forsøg på tricktyveri.

Der var dog ikke stjålet noget, men den fremmede mand havde fået lov til at komme ind under påskud af, at han skulle kontrollere lejligheden på grund af tyverier i området.

Den fremmede mand blev beskrevet som: Østeuropæisk af udseende, 40 år, 180 cm, almindelig, kropsbygning. Han talte dansk og var iført sort baskerhue, beige frakke og cowboybukser.

Mandag aften klokken 19.52 anmeldte pårørende til en 81-årig kvinde fra Hørve, at en fremmed mand klokken 10.30 havde henvendt sig uopfordret og tilbudt gratis opsætning af overvågning på grund af indbrud i området.

Manden og den 81-årige var sammen gået rundt i huset, hvor manden formentlig i et ubevogtet øjeblik havde låst havedøren op, så en eventuel medgerningsmand, som ikke var blevet set, kunne komme ind.

På et tidspunkt forlod manden huset, hvorefter den 81-årige sammen med den pårørende senere på dagen opdagede, at et kontantbeløb var blevet stjålet fra en håndtaske. Den fremmede mand blev beskrevet som: mand, ca. 50 år, iført ternet kasket, sort jakke, sorte bukser og brune sko. Han talte dansk.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk