23. marts 2019
Det store Vig Sommermarked udvides til næste år med torsdag aften, hvor der vil være koncert og aftenåbent. Foto: Stefan Andreasen
Det store Vig Sommermarked udvides til næste år med torsdag aften, hvor der vil være koncert og aftenåbent. Foto: Stefan Andreasen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Tredages-marked i Vig udvides med ekstra koncert-aften

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Tredages-marked i Vig udvides med ekstra koncert-aften
Odsherred - 13. september 2018 kl. 16:20
Af Stefan Andreasen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Til næste år vil Vig Sommermarked, der normalt kører over tre dage fredag, lørdag og søndag, blive udvidet med torsdag aften, hvor arrangørerne fra Vig Tuske- og Kræmmermarked byder på endnu en gratis-koncert i det store markedstelt midt på pladsen.

I forvejen er der koncerter fredag aften og lørdag aften.

- Vi har jo stillet hele menageriet op, vi er i et turist-område, hvor turisterne også gerne kommer om torsdagen, og flere af kræmmerne kommer allerede om tirsdagen, fordi de også gerne vil være med på vores onsdagsmarked. Så nu prøver vi noget nyt med musik i teltet torsdag aften, siger kasserer Søren Helbo.

I samme omgang gennemfører Vig Tuske- og Kræmmermarked endnu et nyt tiltag, så der - for de kræmmere som ønsker at være med - vil være en afdeling af markedet med aftenåbent til kl. 22.

Endnu har musik-udvalget ikke fundet det orkester, der skal spille til koncerten torsdag aften.

- Vi vil gå i en helt anden retning end de to andre koncerter, så vi får bredt kundegrundlaget endnu mere ud, siger Søren Helbo.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk